olimpiai bajnok Kovács István győzelem Koko Kammerer Zoltán futás kajakos bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Versenyt futottak az olimpiai bajnokok, akik természetesen egymást akarták legyőzni.

Kovács „Koko" István olimpiai és világbajnok ökölvívónk, az OzoneNetwork tévé műsorvezetője, Kovács Ági olimpikon úszónőnk, Kammerer Zoltán többszörös olimpiai és világbajnok, Legerszki Kriszti, a Jóban Rosszban színésznője, valamint Puskás Peti is rajthoz álltak az Európa-nap 10 kilométeres futóversenyén.

Forrás: redlemon

„Egy ilyen futóversenyen nekem sohasem a helyezés a lényeg, most azonban örülök, hogy sikerült kicsivel István előtt célba érnem. Gyakran edzünk együtt, és van is köztünk egy egészséges rivalizálás, mindig megpróbáljuk legyőzni a másikat" – mesélte a sztárok közül elsőként beérkező Kammerer Zoltán.

„A táv legkedvesebb része az volt számomra, amikor áthaladtunk az Erzsébet hídon, és láttam azt a rengeteg embert együtt futni. Szívmelengető érzés volt, hogy mi most mind egy csapat vagyunk" – mondta el Kovács Ági.

„A rajt után egy ideig még láttam a többieket, de utána csak a futásra koncentráltam. Számomra ez a sport feltöltődés és kikapcsolódás, amelytől mindig egyfajta meditatív állapotba kerülök. Gyakran szövegeket is úgy tanulok, hogy felmondom, és futás közben hallgatva jegyzem meg" – mondta el a sportos színésznő.

A rendezvény célja Magyarország 10 éves európai uniós tagságának megünneplése mellett az is, hogy felhívja a figyelmet a május 25-i európai parlamenti választásokra. A futók emblematikus, európai uniós támogatásokból megvalósított fejlesztéseket érintő útvonalon futottak Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.