Spártai módszerekkel készült Karcagi Dalma

vitamin Karcagi Dalma tisztítókúra Szombat esti láz Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogyan hozta magát csúcsformába az eszméletlen combokkal megáldott Molnár Andi a Szombat Esti Láz miatt. A műsorban idén tűnt fel először a 22 éves Karcagi Dalma, aki nemcsak gyönyörű, de remekül is táncol - mi pedig azonnal kíváncsiak lettünk az ő edzéstervére és táplálkozási szokásaira is.

Dalma igyekszik egészségesen élni, ám a rendszertelen életmódja miatt ez sokszor nem könnyű. "Pár év reménytelen küzdelem után arra jutottam, mindig azt kell enni, amit megkíván az ember, de csak módjával. Fontos a változatos étrend, benne sok zöldséggel és a gyümölccsel, de mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy figyeljünk a szervezhetünk jelzéseire. Ami még kikerülhetetlen, az az elegendő alvás és folyadékfogyasztás" - vallja a csinos táncoslány.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A rendszertelen életmódja és a problémás bőre miatt Dalma az edzés mellett vitaminkúrával készült a Szombat Esti Lázra. Igyekezett olyan kúrát választani, ami nemcsak erősíti az immunrendszerét, de szépíti a bőrt és jótékonyan hat az ízületeire is. "A kúrám tartalmazta az A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat, valamint számos ásványi anyagot és nyomelemet - többek között szelént, cinket. Nagyon jót tett!"

Spártai módszerekkel készült Karcagi Dalma Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Persze Dalma remek alakját alapvetően a napi többórás táncnak köszönheti. A versenytánc mellett, kiegészítésként art jazz órán erősít és nyújt, illetve ha marad ideje, szívesen rója a köröket a Margitszigeten vagy az edzőteremben. Kellett is a felkészülés a Szombat Esti Lázra - táncpartnerével, Szabó Győzővel ugyanis spártai módszerekkel küzdöttek hétről hétre. "Mi is voltunk ám mélyponton - de ki nem? Emlékszem, egyik alkalommal, amikor holtpontra jutottunk, fogtuk magunkat, és elmentünk gokartozni. Életmentő volt!"

Fotó: RTLKlub, Hámori Zsófia/Life.hu
10 hely, ahol a lusták is maratont futnánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140424-a-vilag-leggyonyorubb-helyei-itt-szivesen-futnank.htmlNa jó, talán egy maratonra nem lennénk képesek, de valószínűleg több kedvünk volna a következő helyek bármelyikén kocogni, mint a Budapest külvárosában lévő unalmas sportpályákon.Ez Zsír!3 edzésforma, amit megéri kipróbálni idén nyáronhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140526-salsa-fitnesz-faklyas-kangoo-es-a-dance-a-life-hu-csajfeszten.htmlUnod a súlyzókat az edzőteremben, a futás túl monoton számodra, a hétköznapi aerobikóra pedig már nem dob fel? Ha mégis mozogni vágysz, szívesen dolgoznál combra és popsira, miközben egy órán át jól is érzed magad, akkor a következő három edzésforma neked szól. Sőt, a Life.hu Csajfeszten ki is próbálhatod őket!Ez Zsír!Térdjavító jóga, nem csak futóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140523-jogaiskola-a-jogaklikkel-terdjavito-gyakorlatok.htmlA jóga testmozgás szempontjából önmagában is elég abban az esetben, ha dinamikus elemeket megfelelő arányban tartalmaz a gyakorlás. Ha nem, akkor a jóga hasznos kiegészítője lehet valamilyen aerob mozgás, mint pl. a futás. Arról nem beszélve, hogy a futás mellé mennyire csodálatos és a teljesítményt növelő, regeneráló mozgásforma a jóga. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.