Kamarás István fitneszprogram színész baleset Schobert Norbert sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újfajta edzésprogramot talált ki Kamarás Iván, amelynek a lényege, hogy nem kellenek hozzá eszközök, így a gyakorlatok szinte bárhol elvégezhetők. 

Kamarás Iván speciális edzésprogramot forgatott Ács Zoltán sportszakember felügyelete alatt Formabontó néven. Ez nem egy szokványos edzésanyag. Az egész sorozat közvetlen hangvételű, még az esetleges bakikat sem vágták ki belőle - tudta meg a Bors.

Forrás: Facebook/Kamarás Iván

"Semmiképp sem szeretnék Schobert Norbi babérjaira törni" – szögezte le Kamarás fitneszprogramjának sajtótájékoztatóján.

"Sport nélkül el sem tudom képzelni az életemet. Az elmúlt években volt néhány balesetem, sérülésem, amiket gyógytorna segítségével hoztam rendbe, mert nem akartam megműttetni magam" - nyilatkozta a napilapnak a színész, aki szabadidejében bokszol, jógázik, biciklizik, szörfözik, korcsolyázik és konditerembe is jár.

"Sokszor nincs időm elmenni sportolni, ezért otthon edzek. Ez adta az ötletet, hogy készüljön egy edzéssorozat azoknak, akik hasonló cipőben járnak, illetve lelkesítve azokat, akik még nem sportolnak" – magyarázta fitneszprogramjának előnyeit a színész.

Kelemen Anna koplalásba kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140530-kelemen-anna-playmate-fogyokurazik-ami-az-egeszsege-rovasara-mehet.htmlMihamarabb és minél vékonyabbra szeretne fogyni Kelemen Anna. Az egykori playmate-et az sem érdekli, ha ez az egészségét is veszélyezteti. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi berágotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140518-schobert-norbi-a-facebookjan-posztolta-hogy-kiborult.htmlA életmódszakember a kistarcsai fellépése előtt húzta fel magát, majd ezt Facebookján osztotta meg. Ez Zsír!OrigoTökéletes popsit villantott Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140510-az-eurovizios-dalfesztival-dontose-kallay-saunders-andras-parja-tolvai-renata-tokeletes-popsit.htmlA saját bevallása szerint gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küszködő Tolvai Reninek most nincs miért panaszkodnia. Meg is mutatta magát, nem is akárhogyan.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.