Edzőcipő nem csak sportoláshoz - válaszd ki a tökéleteset!

fashion week focivébé fociVB sportcipő edzőcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az edzőcipő vitathatatlanul 2014 slágerdarabja: idén már nemcsak a konditermekben, de az utcán is hódít ez a mánia, méghozzá úgy, hogy nem ciki vagy közönséges ezt viselni minden helyzetben. Dolgozni, bulizni, edzeni - mi imádjuk őket! 

Ha edzeni mész...

Sportoláshoz nagyon fontos egy igazán jó edzőcipő: kell, hogy tartsa a bokát, óvja a lábfejet az ütődésektől, és nem utolsósorban kényelmes legyen. Korábban már írtunk arról, milyen is a jó futócipő, ám azt, hogy mit érdemes edzőteremben vagy aerobikórán viselni, Nagy Amarilla, a Life.hu aerobikedzője mondja el: ,,Beltéri edzésnél, például egy aerobikórán figyelembe kell venni azt, hogy a gyakorlatoknál van egy rugalmas ütközés a lábszerkezetnél, és ha nem tartja a cipő eléggé a lábat, akkor túlzottan ignybe vannak véve a bokaszalagok. Az igazi aerobikcipő magas szárú és tartja a bokaízület mindkét oldalát. Fontos az is, hogy a cipő ne kemény talpú legyen, hanem kicsit puhább. Egy edzőtermi tréningnél is lényeges a cipő, az pedig tévhit, hogy papucsban lehet edzeni, mert ez balesetveszélyes. Itt is azért kell cipő, mert például egy lábtoló gyakorlatnál fontos, hogy legyen, ami tartja a lábat."

1. Decathlon/Eliorun, 2. Helly Hansen, 3. Nike, 4. Reebok, 5. Adidas Forrás: --

Ha csak az utcán viselnéd...

Imádjuk a sportcipőt csinos ruhával, szoknyával és miniruhával kombinálni. Hogy miért? Mert egy ilyen szett amellett, hogy nőies, sportos és laza is egyben. A klasszikus sportcipők mellett a magasabb talpú edzőcipők, csillogó darabok és a deszkás stílus is trendi - csak a fantáziád szabhat határt, mit és hogyan kombinálsz!

1. Converse, 2. Superga/Topshop, 3. New Balance, 4. Vagabond, 5. Lacoste, 6. Puma
A feszes, izmos comb nem álom - formáld magad a leghatásosabb gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20140702-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-combizom-gyakorlatok-otthonra-is.htmlSok nő nem szeret lábra edzeni, mert félnek a vastagabb combizmoktól. Ez azonban csak hiedelem: saját testsúllyal végzett, okosan összeállított edzéssel formásak és tónusosak lesznek a combjaid. Ez Zsír!Vitaminbomba júliusra – ismerd meg a jostát!http://www.life.hu/ez-zsir/20140630-josta-gyumolcs-a-ribizli-es-az-egres-keresztezesebol-sok-benne-a-c-vitamin.htmlKevesen kóstolták még, pedig nemcsak jó ízű, de egészséges is a két nyári idénygyümölcs keresztezéséből született josta. Nyersen is finom, lekvárnak pedig egyenesen kitűnő. Fogyaszd bátran!Ez Zsír!OrigoEttől bombatested lesz! Szuper átmozgató gyakorlatsor nyárrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140616-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-atmozgato-gyakorlatsor-nyarra.htmlHiába a kánikula és a sok-sok esti szabadtéri program, edzeni nyáron is kell, pláne, ha még előtted a nyaralás. Balogh Zsolt crosstréning-oktató ezúttal egy olyan szuper gyakorlatsort mutatott nekünk, amit hetente többször elvégezve garantáltan látványosan fejlődnek és szálkásodnak az izmok. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.