Több mint hétezren úszták át a Balatont

Forrás: www.balaton-atuszas.hu -
úszás siker Balaton átúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint hétezren vettek részt az idei, sorrendben 32. Balaton-átúszáson - adja hírül az MTI.

A szélsőséges időjárás miatt már elmaradt, de a kánikulai hétvége most kedvezett a versenynek. 7258-an vállalkoztak arra, hogy teljesítsék a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távot.

Forrás: www.balaton-atuszas.hu

A szervezők tájékoztatása szerint a kellemes, 26 fokos vízben délelőtt 10 órakor már háromezren úsztak, dél körül pedig átlépték a hatezres létszámot is a Pek-Snack Balaton-átúszáson.

50 évesen is elképesztően dögös Elle Macphersonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140718-elle-macpherson-50-evesen-is-nagyon-dogos.htmlEgy szál bikiniben bizonyítja az ausztrál szupermodell, hogy nem fog rajta az idő vasfoga. 50 év felett is lélegzetelállítóan szexi.Ez Zsír!OrigoGyógyítsd magad meditációval és relaxációval!http://www.life.hu/ez-zsir/20140717-jogaiskola-a-jogaklikkel-mi-a-kulonbseg-a-relaxacio-es-a-meditacio-kozott.htmlStressz, vérnyomásproblémák, depresszió, szívritmuszavar, diabétesz, irritábilis bél szindróma... A meditáció és a relaxáció jótékony hatását számos klinikai kísérlet igazolja, nem csak mentális, de a fizikai testet érintő betegségek esetében is. Jógaiskolánkban a JógaKlikkel ezen a héten meditációs és relaxációs technikákról tanulhatsz.Ez Zsír!--Csak semmi nassolás - Ez lenne Katalin szuper alakjának titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20140715-jasztrab-katalin-fitneszmodell-sikereirol-edzesrol-es-etrendrol-meselt.htmlA csinos fitneszmodell a semmiből robbant be ebbe a cseppet sem könnyű sportágba, és rövid idő alatt nagyon komoly sikereket ért el. A Life.hu-nak Jasztrab Katalin mesélt edzésről, diétáról és nagy terveiről.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.