Kihívások Hétvégéje ironman Gajdos Tamás futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is szeretnél találkozni a sportos műsorvezetővel és személyesen meggyőződni arról, hogy őrzi fittségét, nincs más dolgod mint hétvégén kilátogatni a Kopaszi gátra!

"Minden lehetséges!" - ez az IRONMAN szlogenje. Ha eljössz a Kopaszi-gátra a Kihívások Hétvégéjére, megérted, miért. Az IRONMAN hosszú távú triatlonverseny, amin a résztvevők próbára teszik erejüket és felkészültségüket, ráadásul embert próbáló távokon. Hajmeresztően hangzik, nem? Gajdos Tamás, a program egyik fő védnöke így ajánlja a Kihívások Hétvégéjét: "A fő attrakció - Kelet-Európa első IRONMAN triatlonversenye mellett - nem is egy, hanem mindjárt 3 szuper rendezvényt találhattok a Kopaszi-gáton a nemzeti ünnep utáni 4 napban. A 113 km-es triatlon-megmérettetésen részt vevő apukák mellett a család minden tagja számára kínálunk korához, neméhez illő távot, versenyszámot: IRONGIRL 10 km futás a hölgyeknek, IRONKID'S aquatlon ill. futóverseny a gyerekeknek és BeFitRun 6 km a testesebb urak számára. Mindemellett remek hangulatot garantál Harsányi Levente, mint porondmester jelenléte és a profi rendezésen kívül a látványos, sok hasznos sportkelléket is kínáló Expo. Több szakértő kommentátor is segíti a résztvevőket és a nézőket a tájékozódásban, a verseny útvonalán pedig, amely Budapest legszebb részein vezet keresztül, több helyen is találhattok szurkolói pontokat, ahonnan testközelből követhetitek a világ legkeményebb sportolóinak küzdelmét."

Kihívás minden mennyiségben - vesd bele magad!http://www.life.hu/kult/20140806-kulturalis-programajanlo-augusztus-14-es-20-kozott.htmlSzerencséd van! Ezen a héten is akad program bőven, amiből válogathatsz. Először is koncert, koncert és még több koncert, tetejébe pedig a Sziget fesztivál. Ha pedig nem zenére vágynál, egy balatoni sportdzsemborival és a kihívások hétvégéjének programjával is készültünk - az izomláz garantált!KultOrigoIRONMAN 70.3 és Kihívások Hétvégéje a Juventuson is – ne maradj le róla!http://www.life.hu/news/20140818-az-ironman-70-3-es-a-kihivasok-hetvegejerol-beszelget-kropko-peter-a-juventus-radio-sportbanya-cimu.htmlAugusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet egy szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje. A verseny szakmai vezetője, Kropkó Péter, 51-szeres Ironman hétfő este a Juventus Rádióban csinál kedvet a sportos eseményhez.NewsOrigoSzép tartás, erős hátizmok - 3 hatékony gyakorlat fitballalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140814-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-labdas-hatizom-gyakorlatok.htmlHa szeretnéd, hogy szép legyen a tartásod, és az évek múltával ne kínozzon állandó hátfájás, akkor nem árt, ha karbantartod ezt a területet. Balogh Zsolt crosstréning-oktató a héten három remek háterősítő gyakorlatot mutatott, méghozzá fitballal. Indulhat is az edzés!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.