Szabados Ágnes tánc Híradó RTL Klub alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta táncol az RTL Klub új híradósa, Szabados Ágnes. Amellett, hogy a csinos tévést remekül kikapcsolja a hobbija, még az alakját is formálja vele.

"Kiskunhalason, ahol gyerekkoromat töltöttem, szinte mindenkit beírattak a szülei táncolni, így én sem maradhattam ki. Egészen 17 éves koromig állandó fellépői voltunk a párommal a különböző versenyeknek, majd az érettségi közeledtével inkább az egyetemet választottam" – mesélt a Borsnak Ági.

Forrás: RTLKLUB

"A táncospárommal, Péterrel de­cem­ber­ben ismerkedtünk meg, és azóta egy héten legalább egyszer leugrunk a tánciskolába, hogy átadjuk magunkat a ritmusnak: rumbázunk, szambázunk, gyakoroljuk a latin táncokat, és persze koreográfiákat is tanulunk, kizárólag hobbiszinten" - tette hozzá.

Táncolj, minél többet!

A tánc alakformáló szerepéről a Life.hu-n már korábban írtunk. A táncos edzések azoknak ajánlottak igazán, akik a klasszikus edzésformák közé beiktatnának mást is, szeretnének minél több kalóriát elégetni, mindezt úgy, hogy nem terhelik túl ízületeiket, szívüket és érrendszerüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.