Szerelmével edz a világ legerősebb nője

Forrás: Facebook/Annie Thorisdottir -
Annie Thorisdottir Izland világbajnok szerelem crossfit fitt erősség sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsikora óta igazi örökmozgó volt Annie Thorisdottir, aki eddig kétszer nyerte meg a rangos CrossFit Gamest. Az izlandi születésű lány tavaly szerzett sérüléséből felépülve ismét belevetette magát az edzésekbe.

A kétszeres CrossFit-világbajnok, Annie Thorisdottir szereti feszegetni teste határait – még ha ez olykor hatalmas megterheléssel és visszafordíthatatlan következményekkel is jár.

Forrás: Facebook/Annie Thorisdottir

A mindössze 24 éves sportolónő egy tavaly szerzett sérülése miatt volt kénytelen szüneteltetni az edzést. Idén azonban visszatért a pályára és már dolgozik a világ legerősebb nője cím megtartásán. Annie kisgyermekkora óta imádja a mozgást. A nagyapja által szervezett házi húzodzkodó versenyeken kezdte, kis időre a balettba is belekóstolt, majd nemzetközi futóversenyeken is kipróbálta magát a CrossFit előtt.

Mi az a CrossFit?

Egy komplex és magas intenzitású mozgásforma, amely komoly súlyzós, köteles és saját testsúlyú edzésekből áll. Így készült a Mount Everest meghódítására Klein Dávid is, de Debreczeni Zita is szemezett már ezzel a sporttal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.