Látványosan lefogyott az X-Faktor miatt Little G Weevil

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor diéta fogyás Little G Weevil mentor X-Faktor 2014 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc kilótól szabadult meg az X-Faktor mentora, amióta belekerült a show-ba és éjjel-nappal dolgozik.

G nem titkolt szándéka volt, hogy diétába fogjon és lefogyjon, ugyanis szeretett volna jobban mutatni a képernyőn. A mentor nyolc kilótól szabadult meg és most elégedett súlyával – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

Interjú Little G Weevillel

„A feleségem afroamerikai, de ez soha nem volt probléma köztünk. Ő is nyitott gondolkodású, érdeklődünk egymás kultúrája iránt, ez pedig rengeteg pluszt jelent a kapcsolatunkban"mesélte a Life.hu-nak egy exkluzív interjúban G.

„Azt hiszem, eddig körülbelül hét-nyolc kilót fogytam. Korábban kicsit elszaladt velem a ló, ráadásul Amerikában nem nehéz elhízni. Illetve ez attól is függ, hogy az ember mennyit turnézik, ugyanis teli hassal nem tudok játszani, ezért mindig éjszaka vacsoráztam. A rendszertelen evés pedig meglátszik" – mesélte a 25 év felettiek mentora, aki diétájáról is mesélt.

„Egy ősi indián módszert alkalmazom, este már nem eszem. Régen sem a mennyiséggel volt a baj, hanem azzal, hogy későn jutottam el az evésig. Jól bírom, hogy nem eszem este, már szinte megszoktam. Edzeni viszont nem járok, hiszen most minden időmet a versenyzőimre szánom" – mondta G.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.