Nagy-Britannia első edzője, aki meztelenül tart fitneszórákat

Forrás: Northfoto -
pucér meztelen edző Nagy-Briannia nudista pilates jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nudista Colin Dobsonnak esze ágában sincs felöltöznie azért, hogy megtartson egy edzést.

Colin Dobson immár több mint 20 éve vallja magát nudistának, de csak néhány évvel ezelőtt kezdett el anyaszült meztelenül edzéseket tartani. A 42 éves férfi, akihez a 17 évestől kezdve a 70 évesig járnak vendégek, főként pilatest, jógát és különböző matracon végezhető órákat tart.

Forrás: Northfoto

Ha esetleg nudizni vágysz...

... akkor ITT mutatunk neked pár helyet, ahol kedvedre megteheted. Jó tanács: inkább melegebb időre tartogasd az ilyesfajta kiruccanásodat.
Keresztes Ildikó nudizotthttp://www.life.hu/bulvar/20130930-keresztes-ildiko-nudista-strandon-meztelenkedett.htmlAz énekesnő nemrég tért haza spanyolországi nyaralásából, ahol ideje legnagyobb részét egy nudista öbölben töltötte.TV + BulvárCserpes Laura megmutatta meztelen kislánykori fotójáthttp://www.life.hu/bulvar/20141126-cserpes-laura-enekesno-megmutatta-meztelen-kislanykori-fotojat-a-fem3-adasaban.htmlAz énekesnő gyerekkoráról mesélt a FEM3 Caféban, ahol cuki gyermekkori fotója is terítékre került.TV + BulvárMennyire menő már, ha Ryan Gosling hasonmása az edződ?http://www.life.hu/ez-zsir/20140804-ryan-gosling-szinesz-hasonmasa-kliff-kingsbury-amerikai-foci-edzo.htmlMennyivel másabb lehet úgy mozogni, sportolni, ha az edződ egy megtestesült félisten, aki ráadásul az isteni Ryan Gosling kiköpött mása. Nos, Kliff Kingsbury edző pont ez a kategória.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.