Így jöhetsz csúcsformába még karácsony előtt!

Forrás: Thinkstock -
csúcsforma karácsony anyagcsere diéta stressz hízás zöldség fűszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forradalmian új módszer egyenesen Hollywoodból, amivel már akár 3 nap alatt csúcsformába hozhatod az alakodat, még az ünnep beköszönte előtt.

A Burn egy újszerű diéta, ami segíthet abban, hogy megtudd, vajon miért is cipelsz magadon plusz kilókat. Amikor a hollywoodi sztárok egy kis karcsúságra vágynak Haylie Pomroyhoz, a program fejlesztőjéhez fordulnak. Tanácsaival (állítólag) mindössze 3 nap alatt drámai változásokat lehet elérni.

Forrás: Thinkstock

Haylie különböző gyógynövényeket, fűszereket és élelmiszer-kombinációkat használ, hogy hatékony működésre bírja a szervezetet, leküzdve azokat a korlátokat, amik megakadályozhatnak a fogyásban. A diéta célja, hogy támogassa a belekben élő jótékony baktériumokat, segítse az enzimek munkáját, amelyek együtt képesek megakadályozni a makacs zsírok lerakódását. Segíthet az elhízás és a puffadás leküzdésében, a székrekedési panaszoknál, illetve a derékvonal kialakításában, amiről talán már azt hitted, örökre elfelejtheted.

Mi a hízás legfőbb oka?

A sok stressz, illetve a rossz táplálkozás miatt a belekben élő rossz baktériumok megsemmisíthetik a jótékony társaikat, lelassíthatják vagy akár le is állíthatják az enzimek munkáját, amelyek alapvetően az étel megemésztésében segítenek. Ha az emésztőrendszered nem megfelelően működik, a toxinok száma megnő a belekben, aminek következtében a testünk úgy próbál megszabadulni a méreganyagoktól, hogy a zsírsejtekben tárolja őket, ezért is olyan borzalmasan nehéz leadni a hasunkra rakódott plusz kilókat.

A folyamat visszafordítható, így akár mindössze 5 nap alatt megszabadulhatsz a túlsúlyodtól.
A program szerint a következő fűszerek használatával hozzájárulhatsz a diétád sikerességéhez: fahéj, gyömbér, babérlevél, oregánó, rozmaring, kakukkfű. Illetve a zöldségekről se feledkezz meg. Ezek az ínycsiklandó vitaminbombák megkönnyíthetik az emésztésed és megszabadíthatnak panaszaidtól: brokkoli, zöldbab, zöldborsó, spárga, káposzta, paradicsom.

A karácsonyi őrület és finomságok ellen jógával is felveheted a harcot! Kattints IDE szuper gyakorlatokért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.