Szörnyen néz ki Anglia legfiatalabb testépítője

Forrás: NORTHFOTO -
Anglia izom fiatal testépítő Bogár János bodybuilding Cosmo Taylor súlyemelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cosmo Taylor 15 évesen minden izmát tökéletesre fejlesztette és már komoly testépítő versenyeken indul. Elég rémisztően néz ki...

Cormo 11 éves kora óta keményen edz és fejleszti a testét. Édesapja, a most 47 éves Andrew szintén testépítő, nővére pedig súlyemelő. A Taylor családban tehát hagyomány a kemény izmok felépítése és a látványos sportágak űzése. Amíg Cosmo barátai a tévé-vagy a videójátékok előtt ültek, ő inkább a bicepszével volt elfoglalva. Íme, az eredmény:

Cosmo Taylor Forrás: NORTHFOTO

"Apám inspirál és motivál, aki maga is testépítő. Kisgyermekkorom óta az volt az álmom, hogy Őt kövessem és én is színpadra állhassak" – mondta Cosmo.

A fotó láttán ambivalens érzéseink lettek. Véleményünk szerint egyáltalán nem egy szexi, izmos pasit látunk, mint amilyen például a magyar Bogár János. Cosmo Angliában is megosztó jelenség és sokan elítélik azt, ha egy gyermek komoly edzésbe kezd, hiszen ezzel árhat is szervezetének.

Nem Cosmo az egyetlen

A Life.hu már bemutatta a világ legerősebb gyermekét, aki játékok helyett a súlyokat emelgeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.