Carmen Electra még mindig ultradögös

Forrás: Instagram/ Carmen Electra -
fotó szexi Carmen Electra test bikini Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Tahiti tengerpartján osztott meg magáról bikinis fotót. Bármikor elfogadnánk ezt az alakot!

Bár már nem a Baywatchban szaladgál piros úszódresszben Carmen Electra, most ismét bikinit húzott. Mindegy, hogy fekete-fehér bikiniben sétálgat a homokban, vagy éppen strandkendőbe öltözve örül a napsütésnek, nagyon jól néz ki. El sem hisszük, hogy 42 éves!

Forrás: Instagram/ Carmen Electra

Ha te is olyan bikinialakot szeretnél, mint Carmen, érdemes kipróbálnod ezeket a tippeket.

"Ne erre akarj hasonlítani, te szebb vagy!" - Kiakadtak Sarka Kata kommentelői a motivációs képénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150224-sarka-kata-kommenteloi-kiakadtak-a-motivacios-fotojan.html"Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - árulta el a minap Sarka Kata motivációját, amiért minden nap keményen edz és diétázik. Rajongói kiakadtak Facebookon. Ez Zsír!--5 élelmiszer, ami nem hiányozhat az étrendedből 50 feletthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150303-egeszseges-etkezes-otven-eves-kor-felett-5-etel-ami-nem-hianyozhat-az-etrendedbol.htmlFel kell ismerni, hogy bizony az idősödés új táplálkozási szokásokat kell, hogy magával hozzon. A magas koleszterinszint, a csontritkulás és a memóriazavar kezelése is kardinális kérdés, mindezekre pedig az életmódváltás, az idős korra való felkészülés során találunk megoldásokat.Ez Zsír!--Neked mit lát a harmadik szemed? Fényesítsd ki jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20150227-jogaiskola-a-jogaklikkel-mire-jo-a-harmadik-szem.htmlFejfájás, látászavarok, rövidlátás, orrdugulás, homlok- vagy arcüreg-gyulladás, hormonháztartással kapcsolatos problémák – ha ezek közül valamelyik jellemző rád, érdemes tudatosan dolgoznod a harmadik szem csakrádon, mert lehet, hogy ez a fontos energiaközpont kibillent az egyensúlyából. Akkor is olvass tovább, ha gyakran úgy érzed, nem jó helyen vagy, nem azt csinálod, amire születtél és ez feszültséget okoz benned. Ez Zsír!ThinkstockForró fotó! Hatalmasat terpesztett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150227-bodi-sylvi-modell-hatalmasat-terpesztett-rudtanc-kozben.htmlHosszú kihagyás után újra rúdra pattant Bódi Sylvi és megmutatta, semmit nem felejtett el a rúdtánc-edzésekből. A képet elnézve tényleg nem semmi a csaj!Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huTücsökliszt és vajas kávé – íme 2015 legfurább ételtrendjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150224-tucsokliszt-es-vajas-kave-ime-2015-legfurabb-eteltrendjei.htmlHa néhány éve azt mondtad volna a barátaidnak, hogy tücsöklisztből készült sütit eszel és csontlevessel kezded a napod, valószínűleg bolondnak néztek volna, de manapság igen elterjedtté váltak a hasonlóan őrült és egyesek szerint egészséges módszerek. Lássuk 2015 legfurcsább trendjeit! Ez Zsír!OrigoLapos has jógával? Lehetséges! Megmutatjuk, hogyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-lapos-has-titka.htmlBehúzod a hasad, amikor valaki fényképez, vagy ha tekintetek kereszttüzében állsz? Korunk szépségideálja - akár nő, akár férfi - lapos hasat villant elő, kockás izmokkal. A puha, kerek pocak manapság nem vonzó. A jógában azonban fontosnak tartjuk az egyensúlyt: minden izom legyen erős, de egyben rugalmas is.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.