Sarka Kata szexi hátsót villantott

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Sarka Kata izom popsi szexi fenék pilates Hajdú Péter edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata nem akármilyen videót posztolt a közösségi oldalán, ahol ezúttal azt mutatta meg, milyen, amikor egy tökéletes popsit edzenek.

Sarka Kata az elmúlt időszakban kőkemény edzésbe és diétába kezdett, a rajongói pedig már felszólították, ne fogyjon tovább. Kata azonban megállíthatatlanul edzi magát és a tökéletes testre hajt, amit ez a kis videó is bizonyít. Hajdú Péter felesége megmutatja, milyen gyakorlattól kerek és izmos a feneke.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Így izzadnak együtt a sztárok

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy Sarka Kata dekoltázsa és Kulcsár Edina ászanája vitte a prímet a budai szalon BodyArt bemutató óráján, ahol volt pucsítás és izzadás, és persze gyönyörű magyar celebek.
Cameron Diaz edzője szerint nem terhes a színésznő http://www.life.hu/ez-zsir/20150305-cameron-diaz-edzoje-teddy-bass-szerint-nem-terhes-a-szineszno-mert-kemenyen-edz.htmlA fél világ találgat: vajon terhes Cameron Diaz vagy nem. Edzője szerint ez kizárt. Ez Zsír!--Ilyen tested is lehet 50 évesen - Elle Macpherson a világ legdögösebb ötvenesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150305-elle-macpherson-modell-teste-otven-evesen-is-tokeletes.htmlSosem volt kérdés, miért kapta Elle Macpherson a The Body, azaz A Test becenevet. Nézz csak rá! Elképesztően néz ki bikiniben a szupermodell. Ez Zsír!NorthfotoLehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150303-6-jo-tanacs-edzes-utanra-ezekre-erdemes-figyelni.htmlHa aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. A következő 6 szabályt érdemes észben tartanod! Ez Zsír!ThinkstockCarmen Electra még mindig ultradögöshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150304-carmen-electra-amerikai-modell-es-szineszno-bikinis-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlA modell Tahiti tengerpartján osztott meg magáról bikinis fotót. Bármikor elfogadnánk ezt az alakot!Ez Zsír!--Lapos has jógával? Lehetséges! Megmutatjuk, hogyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-lapos-has-titka.htmlBehúzod a hasad, amikor valaki fényképez, vagy ha tekintetek kereszttüzében állsz? Korunk szépségideálja - akár nő, akár férfi - lapos hasat villant elő, kockás izmokkal. A puha, kerek pocak manapság nem vonzó. A jógában azonban fontosnak tartjuk az egyensúlyt: minden izom legyen erős, de egyben rugalmas is.Ez Zsír!ThinkstockLazulj ott, ahol anno Marilyn Monroe! Wellnesshotelek, ahová a világsztárok járnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-justin-timberlake-julia-roberts-penelope-cruz-zac-efron-kedvenc-wellness-hotelei.htmlTermészetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.