Sarka Kata kisfia, Dávidka is gyúrni kezdett

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata egészség celeb testalkat edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta másról sem szólnak a hírek, csak hogy a formás celebmami egyre vékonyabb és vékonyabb, valamint, hogy a kommentelők éppen hogyan vélekednek róla. Most pedig úgy tűnik, Kata ismét dob egy lapáttal a tűzre.

Így fest Sarka Kata és kisfia az otthoni konditermükben, melyet a csilli villi szoli fénye világít be. Vagyis itt ezd a sztár, ha épp nem egy fitness centerben formálja a testét. És ez történik, ha Dávidka is csatlakozik:

Ilyen az, amikor itthon edzem. "Anya, csak a fiúk súlyzóznak!" Forrás: Facebook/Sarka Kata

Sarka Kata követői legutóbb kikezték őt reggelije miatt, zrikálták azért, mert tervezi, kés alá fekszik, új frizurája sem nyerte el sokak tetszését, és a ruhái miatt is gyakran piszkálják. Vajon milyen kommentcunami indul majd be ezután? Szavazz!

Szétszedik majd Sarka Katát a rajongói a kép után?

Gyermekével jógázik a gazellatestű Gisele Bundchen: Cuki fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150322-gisele-bundchen-brazil-modell-kisgyermekevel-jogazik-es-facebookra-posztolt.htmlTündéri képet posztolt kedvenc jógapartneréről a dögös, brazil modell, Gisele Bündchen.Ez Zsír!--Hosszú Katinka napbarnított, izmos testét küldte Floridábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150321-hosszu-katinka-napbarnitott-izmos-testet-kuldte-floridabol-rajongoinak.htmlAnnak ellenére, hogy ezen a hétvégén Magyarországon sem panaszkodhatunk az időjárásra, mindig picit irigyek vagyunk, amikor Hosszú Katinka Floridából posztol képet. És most is így tett.Ez Zsír!Darázsderék, álompopsi - ehhez nem is kell más, csak az Instagram?http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-vilagsztarok-instagrammon-es-az-eletben-mikor-tunnek-sokkal-vekonyabbnak.htmlTökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével. Ez Zsír!--Festői helyen nyaralgat a 49 éves Sarah Jessica Parker és családjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150321-sarah-jessica-parker-festoi-helyen-nyaralgat-a-49-eves-sarah-jessica-parker.htmlA Szex és New York sztárja, aki legutóbb otthonában vezetett körbe minket, most egy paradicsomi szigeten tölti jól megérdemelt pihenését.Ez Zsír!OrigoElsa Pataky feszes popsit és totyogó ikerbabákat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-chris-hemsworth-neje-elsa-pataky-feszes-popsit-es-totyogo-ikerbabakat-villantott.htmlChris Hemsworth dögös kis felesége egyetlen fotón foglalta össze, mekkorát nőttek ikreik, és hogy milyen tökéletes is az alakja három gyermek után. Nem semmi!Ez Zsír!Origo4 szokás, amitől lógni fog a melledhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-szokasok-amik-logo-melleket-okoznak.htmlRossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.