Szülés után ismét remek formában van Kovács Katalin

Forrás: Facebook/Kovács Katalin Official -
Kovács Katalin olimpikon kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin tavaly nyáron adott életet kislányának, mostanra pedig már majdnem visszanyerte a versenysúlyát. Hogy mi a titka? Nekünk elmesélte!

Katalin tavaly június elején szülte meg kislányát, Lucát. Az olimpiai bajnok kajakos a terhessége alatt is edzett, nem is keveset, ám így is változott a súlya. 13-14 kilót híztam a babavárás alatt. Nem edzettem mindennap, de törekedtem arra, hogy a heti öt alkalom meglegyen. Úsztam, futottam, nem pihentem sokat, az első három hónapban még napi két edzésem is volt” – meséli Katalin. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az ő szervezete megszokta a nagy terhelést, egy „hétköznapi”, várandós kismamának azonban nem ezt az edzéstervet kell követnie a babavárás alatt.

Forrás: Facebook/Kovács Katalin Official

A kis Luca már kilenc hónapos, édesanyja pedig remek formában van. Pedig a sportolónő csak nem olyan régen kezdett figyelni az étkezésére, edzeni azonban már a szülés után nem sokkal visszament. „Luca világra jövetele után 1 hónappal mentem le először az uszodába, akkor kezdtem el kicsit mozogni, persze nem teljes erőbedobással. A szoptatás miatt kihagytam gyakorlatokat, például a futást, a súlyzózást. December óta azonban már minden jöhet, teljes erőbedobással edzek!

Katalin ma már az étkezést is szigorúbban veszi, ám a szülés után még pár hónapig nem kezdett fogyókúrába. Nagyjából három hete figyelek jobban arra, mit eszem. Próbálom száműzni az étrendemből az édességet, a cukros üdítőket, és sokszor eszem húst zöldségekkel. Nem fogyókúrázom, egyszerűen csak próbálok figyelni.

Mostanra már csak két kiló maradt a kajakoson, akinek az életében a kislánya mellett még mindig nagy szerepet kap a sport. Csapatban edz, télen leginkább a fővárosban. Napi két edzésük van, úszás, futás, konditermi edzés és ergométer. Most azonban már kint is lehet kajakozni, így a napi két edzés mellett ott van még kiegészítésként például a futás is. Katalin remekül bírja mindezt a baba mellett, így kislánya egy kiegyensúlyozott anyukát kap vissza. Luca pedig igazán édes, nyugodt baba!

Kovács Katalinnak a gyerek az első! Az olimpikon április 4-én, 14.25-kor mesél az anyaságról és a helyes időbeosztásról a LifeNetwork műsorán!

5 kérdés a szépségről: Kovács Katihttp://www.life.hu/trend/20150326-5-kerdes-a-szepsegrol-kovacs-kati-kajakos.htmlRengeteget sportol, emellett egy pár hónapos kislány büszke édesanyja. De vajon mennyi ideje van arra, hogy odafigyeljen a bőre ápolására? A Life.hu sorozatában ezúttal a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kovács Kati mesél szépségtitkairól. Trend--Katalin ragyogni fog, mint a nap - vajon melyik ruhát viseli majd a szülés után?http://www.life.hu/trend/20150218-katalin-hercegno-kedvenc-tervezoje-jenny-packham-csodas-kreacioi-a-divatheten.htmlKatalin hercegnő kedvenc divattervezője, Jenny Packham a napokban mutatta be új kollekcióját a New York-i divathéten. Alig várjuk, hogy láthassuk valamelyik csodás darabot Vilmos herceg feleségén - meg is mutatjuk a szerintünk legesélyesebb kreációkat.Trend--Rosamund Pike tökéletes combokat villantott 1 hónappal a szülés utánhttp://www.life.hu/csalad/20150104-rosamund-pike-szineszno-a-holtodiglan-sztarja-tokeletes-combokat-villantott-1-honappal-a-szules-utan.htmlMár megszoktuk, hogy a világsztárok hetekkel a szülés után álomalakkal térnek vissza. Rosamund Pike sincs ezzel másképp - mesés combokat villantott!Család--Így kell ezt csinálni! 5 hónappal a szülés után istenien néz ki Évihttp://www.life.hu/atalakitunk/20140708-atalakit-a-jono-team-igy-alakult-at-evi-ket-gyermek-edesanyja.html„Nagyon szeretném tudni, hogy mit lehet belőlem kihozni." Mindig ezt a választ kapom, ha rákérdezek, hogy miért jelentkezett valaki hozzánk átalakításra. Évával sem volt ez másként: egy kis bátorításra, útmutatásra volt szüksége. Mi pedig szívesen segítettünk neki. ÁtalakítunkOrigoOlivia Wilde 1 héttel a szülés után is bombanőhttp://www.life.hu/csalad/20140502-olivia-wilde-szineszno-1-hettel-a-szules-utan-is-bombano.htmlEgy hete született meg Olivia Wilde kisfia, de a színésznő máris csúcsformában van. Család--Lapos has szülés után? Lehetséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20140214-jogaiskola-a-jogaklikkel-lapos-has-a-szules-utan-is.htmlMár túl vagy a szülésen, és nem olyan a hasad, mint régen? Van megoldás! Számos tévhit él erről a témáról - mi nemcsak ezeket oszlatjuk el, hanem könnyen, otthon elvégezhető gyakorlatokkal is támogatunk a pocak elleni küzdelemben! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.