Mi történhetett? Csontsoványra fogyott az Amerikai pite sztárja, Tara Reid

Forrás: AFP/Michael Kovac -
fogyás Miami bikini tengerpart Amerikai pite csontsovány Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztóan soványan kapták lencsevégre Miami tengerpartján a bikiniben flangáló a színésznőt.

Régen hallottunk már Tara Reidról. Az Amerikai pite sztárját, aki mostanában kérészéletű eljegyzéseivel és rosszul sikerült plasztikai műtéteivel hívja fel magára a figyelmet, ezúttal Miami tengerpartján múlatta az időt egy szál bikiniben. Hogy mennyire betegesen soványra fogyott az utóbbi időben a 39 éves színésznő, arról ide kattintva győződhetsz meg.

Forrás: AFP/Michael Kovac

Testsúly és esetleges problémák ide vagy oda, Tarán nem látszott, hogy bármilyen gondja lenne, helyette mosolyogva élvezte a parton töltött időt barátnőivel.

Meztelenül köszöntötte az évet Tara Reid

Nem akárhogy indította 2015-öt a színésznő – a képetide kattintva nézheted meg!
3 isteni koktél narancsbőr ellen - ezek után jöhet a bikiniszezon!http://www.life.hu/ez-zsir/20150309-3-isteni-koktel-narancsbor-ellen.htmlNem túlzás azt állítani, hogy a narancsbőr a nők egyik rémálma, különösen a bikiniszezon és a falatnyi shortok hónapjai előtt. A pár napos csodaszerekben már nem hiszünk, ám néhány aprósággal tehetsz arról, hogy remek formába hozd a combjaidat a kánikulára.Ez Zsír!ThinkstockRosamund Pike szülés után 2 hónappal máris bombaformában – Kiderült, mi a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150226-rosamund-pike-szules-utan-2-honappal-ismet-karcsu-es-bombaformaban-van-ime-a-titka.htmlJól emlékszünk, mennyire dögösen festett fehérneműben Rosamund Pike a Holtodiglan című legutóbbi filmjében. Az Oscar-díjra is jelölt színésznő pedig néhány hónappal a szülése után máris olyan karcsú, mint volt.Ez Zsír!--Szexi bikinis fotókon pózolt Konkoly Ágihttp://www.life.hu/trend/20150323-konkoly-agi-a-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-szexi-bikinis-fotokon-pozolt.htmlA 2012-es Miss Universe Hungary győztese már készül a nyárra, ezért szexi bikiniket próbált. Trend--A világ legrosszabb étrendjei között a magyarhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-a-vilag-legegeszsegtelenebb-etrendjei-kozott-szerepel-a-magyar-etrend.htmlEgy világméretű felmérés szerint az örmény, a magyar és a belga étrend a legrosszabb, míg a legegészségesebben Csádban, Sierra Leonéban és Malin étkeznek az emberek.Ez Zsír!--Drew Barrymore egy hatalmas erszényes kengurunak érzi magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-drew-barrymore-egy-hatalmas-erszenyes-kengurunak-erzi-magat-a-terhesseg-utani-pluszkilok-miatt.htmlA színésznő őszintén és humorral beszélt a terhessége után rajta maradt fölöslegről.Ez Zsír!--Nem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.htmlRachel Hollis foglalkozását tekintve blogger és édesanya, aki büszkén vállalja magát mindenki előtt úgy, ahogyan van: striákkal, lötyögő hassal és bikiniben.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.