Miamiból köszönti rajongóit a fürdőrucis Voksán Virág

dj Voksán Virág lemezlovas Miami fürdőruha playmate zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág, aki legutóbb tökéletes feneket villantott, most újabb fotót tett közzé tónusos testéről.

DJ Flower, alias Voksán Virág az Instagramjára feltöltött fényképén mutatta meg testét, a hashtag-jei pedig arról árulkodnak, hogy Miamiból posztolt.

Virág kivetette a szájából a szilikont: Előtte-utána fotó! Forrás: Instagram/djflowerofficial

A sztár korábban hangsúlyozta, hogy semmilyen photoshop-trükköt nem vetett be, testének formáit diétájának és edzéstervének köszönheti.

Óriásnő, óriáskeblekkel:

Korábban extrém fotót készítettek Voksán Virágról. Az explaymate-DJ hatalmas méretben fekszik az utcán. Lesd meg a szexis képet itt!
Rosszkedvű vagy és szomorú? Csokievés helyett jógázz - többet ér, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150403-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazni-erdemes-rosszkedv-ellen.htmlTudtad, hogy jógával nemcsak a fizikai, energetikai, de mentális állapotod is befolyásolható? Sőt, minden jógagyakorlat mindhárom szinten nyomot hagy.Ez Zsír!ThinkstockRemek formában van Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150403-jakabos-zsuzsa-uszono-elmeselte-hogyan-edz-es-miket-eszik.htmlA csodaszép úszónő nem szereti, ha csakis a külsejével vannak elfoglalva az emberek. Ez érhető is, hiszen Zsuzsa rengeteget edz, és nagyon figyel az életmódjára is, hogy csúcsformában lehessen. Nemrég elárulta, milyen sportokat részesít még előnyben az úszáson kívül, és azt is, hogy mennyire figyel oda az étkezésére. Ez Zsír!--3 zöldség, ami nem hiányozhat a húsvéti asztalrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150403-3-zoldseg-ami-nem-hianyozhat-a-husveti-asztalrol-retek-ujhagyma-torma.htmlA húsvét legnagyobb sztárjai természetesen a sonka, a tojás és a fonott kalács, amik persze néha beleférnek az egészséges életmódba, de nem árt feldobni a menüt néhány egészséges kiegészítővel. Mutatunk is 3 zöldségfélét, amelyek nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról. Ez Zsír!ThinkstockLindsay Lohan látványos darázsderékkal szelfizikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150403-lindsay-lohan-latvanyos-darazsderekkal-szelfizik.htmlÚj őrület hódít a sztárok körében: a deréktréner hetekig tartó viselésével állítólag centiket karcsúsodik a derék. Kim Kardashian mellett most már Lindsay Lohan is nagy rajongó lett. Ez Zsír!--Tojás, a húsvét sztárja - fogyaszd bátran!http://www.life.hu/ez-zsir/20150401-tojas-fogyasztasa-husvetkor-mit-mond-a-szakerto.htmlHúsvét tájékán újra és újra felmerül a tojás-kérdés: együk -e, ha igen, mennyit, mi történik a koleszterinszinttel...A legújabb kutatások szerint bátran beiktathatjuk az étrendünkbe a húsvét egyik legnépszerűbb ételét - el is áruljuk, miért. Ez Zsír!ThinkstockElképesztően lefogyott Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150402-erdelyi-monika-lefogyott.htmlMeglepő változáson ment keresztül a Mónika show egykori műsorvezetője, aki dögösebb, mint valaha.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.