Horváth Éva házimunkával edz, próbáld ki te is!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Horváth Éva házimunka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Porszívózás közben is lehet fogyni, ezt Horváth Éva ki is próbálta. Mint ahogy senkinek, neki sem tartozik kedvenc elfoglaltságai közé a házimunka, de tudva, mennyi kalóriát éget el takarítás közben, máris nagyobb a motiváció. 

Alakformáló és zsírégető elfoglaltság is lehet a takarítás. Mindössze annyira van szükség, hogy úgy végezzük, mintha tényleg edzenénk.

Egyszerű gyakorlatok otthonra

Közeleg a nyár és a bikiniszezon. Ha nincs időd konditerembe járni, esetleg nehezen veszed rá magad a sportolásra, íme néhány könnyű, de hatásos gyakorlat, amelyeket otthon is egyszerűen el tudsz végezni!

Érdemes zenét is kapcsolni hozzá, valamint kéz- és lábsúlyokat használni. A bomba testű Horváth Éva megmutatta, milyen gyakorlatokat érdemes végezni porszívózás, mosogatás, vasalás közben, hogy ne csak a lakás tisztuljon, hanem mi is a zsírpárnáktól!

Megérte az a sok edzés! Kemény kockahasa lett a magyar playmate-nek http://www.life.hu/ez-zsir/20150415-varga-alexa-magyar-playmate-bomba-formaban-van.html Varga Alexát, akit 2012-ben az Év Playmate-jének választottak, sosem láttuk még ilyen dögösen. Nézzétek azokat a hasizmokat! Ez Zsír! -- Így lett John Legend felesége minden nő legjobb barátnője http://www.life.hu/ez-zsir/20150414-john-legend-felesege-chrissy-teigen-megmutatta-strias-combjait.html Egyetlen perc alatt lett nők millióinak szimpatikus John Legend felesége, Chrissy Teigen. A gyönyörű modell egy fotóval bizonyította be, ő sem tökéletes. Azaz éppen hogy pont így tökéletes. Ez Zsír! -- Ez nagyon zsír! Egészséges étterem nyílik kutyáknak http://www.life.hu/ez-zsir/20150408-kutyaknak-nyilik-egeszseges-etterem-londonban.html Ötfogásos, magas tápanyagtartalmú menü kerül a hamarosan nyíló londoni étterem étlapjára. Mi ebben a különleges? A vendégek kizárólag négylábúak lesznek. Ez Zsír! Thinkstock Helló, Mark Wahlberg dagadó karizmai! http://www.life.hu/ez-zsir/20150330-mark-wahlberg-izmosra-gyurta-magat.html Mark Wahlberg eddig sem nézett ki rosszul, de most aztán igazán atomszexire gyúrta magát. Izompacsirtaként sétált az utcán - megvillantva bicepszét. Ez Zsír! Northfoto Tara Reid még felöltözve is borzasztóan néz ki http://www.life.hu/ez-zsir/20150415-tara-reid-szineszno-borzasztoan-nez-ki.html Az Amerikai pite sztárjának régi fénye igencsak megkopott. Tulajdonképpen ijesztő, ahogyan mostanában kinéz. Mi történhetett vele? Ez Zsír! -- Újabb Photoshop-botrányba került Mariah Carey! Miért nem vállalja fel valódi alakját? http://www.life.hu/ez-zsir/20150413-mariah-carey-enekesnorol-megint-lephotoshopoltak-a-plusz-kilokat.html A híres énekesnő testét megint durván átphotoshopolták. A 45 éves sztár új lemezének borítóján úgy fest, mint 20 évvel ezelőtt. Ez Zsír! Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.