Így fest Mila Kunis fél évvel a szülés után

Forrás: AFP -
Ashton Kutcher divatbemutató Mila Kunis szoptatás Wyatt Isabelle Kutcher Burberry Los Angeles gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis fél évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, azóta pedig folyamatosan ámulatba ejt minket – annyira jól néz ki. Ezúttal egy divatbemutatón jelent meg a sugárzó szépségű színésznő.

Mila Kunis és Ashton Kutcher kislánya szeptember 30-án született meg Los Angelesben. A sztárpár az Instagramon mutatta meg először a gyönyörű kisbabát. Wyatt Isabelle azóta elmúlt fél éves, Mila Kunis pedig teljesen visszanyerte régi alakját. A színésznő, aki szerint a szoptatás a legjobb edzés, csütörtök este a Burberry Los Angeles-i showján jelent meg, és káprázatosan nézett ki.

Forrás: AFP

Mila Kunis elárulta, hogyan fogyott le a szülés után

Alig telt el néhány hónap Mila Kunis első gyermeke, Wyatt születése óta, a színésznő máris bombaformába hozta magát. Ha kíváncsi vagy, hogyan csinálta, kattints ide.

Ez a lány nyerte a plus size fehérneműs modellversenythttp://www.life.hu/trend/20150416-sophia-adams-nyerte-a-victorias-secretnek-hadjaratot-indito-marka-fehernemus-plus-size-versenyet.htmlA 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus size modellek „Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét.Trend--Te jó ég! Mi történt Ryan Gosling hajával?http://www.life.hu/trend/20150416-ryan-gosling-hajat-egy-film-kedveert-barnara-festettek.htmlA sármos színész barna hajjal mutatkozott szerdán New Orleansban. De hova tűntek a sztár gyönyörű szőkésbarna tincsei?Trend--Így fest Sarah Jessica Parker hétköznapi anyukakénthttp://www.life.hu/trend/20150416-sarah-jessica-parker-iskolaba-vitte-ikerlanyait.htmlMég a sztárok is képesek néha egyszerű halandóként viselkedni. Sarah Jessica Parker például 5 éves ikerlányait vitte iskolába átlagos anyukaként – és nagyon cukik voltak.Trend--Lindsay Lohan többet mutatott magából, mint kellett volnahttp://www.life.hu/trend/20150416-lindsay-lohan-hasat-villantott-londonban.htmlA botrányhős színésznő mostanában csak a viselkedésével vagy borzasztó kinézetével tudja felhívni magára a figyelmet, és mivel tényleg csak ez maradt neki, minden alkalmat megragad a szereplésre.Trend--Micsoda változás! Dakota Johnson új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20150416-dakota-johnson-szineszno-bob-frizurat-vagatott-maganak.htmlDakota Johnson korábban igazi hajmágus volt. Hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: „a fájdalom vörös szobája". A szürke ötven árnyalata óta viszont nem nagyon villogott új frizurával – most azonban végre megtört a jég!Trend--Victoria Beckham kislányával ünnepelt! Íme a tündéri fotó!http://www.life.hu/trend/20150415-victoria-beckham-kislanyaval-harperrel-nyitotta-meg-uj-uzletet-a-new-yorki-barneysban.htmlA híres New York-i Barneys áruházban ezentúl Victoria Beckham kollekciója is megtalálható lesz. Az üzlet megnyitását kedd este ünnepelték, az eseményre az egykori Spice Girl kislányával, Harperrel érkezett – és nagyon cukik voltak együtt.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.