Ada már készül a bikiniszezonra

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn -
bikiniszezon Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Adrienn, azaz Ada már gőzerővel készül a bikiniszezonra. Edzésekkel és testkezelésekkel hozza magát jobb formába. 

A szexi műsorvezető egy igazán szexi szelfivel mutatta be, hogy is fest miközben kezelik a testét. Kommentelői igazán meg voltak elégedve vele.

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn

Szorcsik Viki is tűkkel támad a zsírpárnák ellen, és a testével sokat foglalkozó Czibi Norbi is a szurkálós kezelésre esküszik.

Ezekkel a testkezelésekkel készülj a nyárra!

A rendszeres edzések és a diéta mellett te is kipróbálhatsz néhány testkezelő technikát, amelyektől garantáltan felfrissülsz. Megmutatjuk, miket ajánlunk!
Ilyen kerek lett Kulcsár Edina popójahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-kulcsar-edina-feneke-ilyen-lett.htmlKulcsár Edina sokat foglalkozik alakjával: heti ötször keményen edz és folyamatosan diétázik a szépségkirálynő. A fenekének tökéletesítéséhez pedig egy kis segítséget kért. Ez Zsír!--Így lett John Legend felesége minden nő legjobb barátnőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150414-john-legend-felesege-chrissy-teigen-megmutatta-strias-combjait.htmlEgyetlen perc alatt lett nők millióinak szimpatikus John Legend felesége, Chrissy Teigen. A gyönyörű modell egy fotóval bizonyította be, ő sem tökéletes. Azaz éppen hogy pont így tökéletes. Ez Zsír!--Ez nagyon zsír! Egészséges étterem nyílik kutyáknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150408-kutyaknak-nyilik-egeszseges-etterem-londonban.htmlÖtfogásos, magas tápanyagtartalmú menü kerül a hamarosan nyíló londoni étterem étlapjára. Mi ebben a különleges? A vendégek kizárólag négylábúak lesznek.Ez Zsír!ThinkstockNagyobb bugyiban áll színpadra Sarka Kata, mint a többi versenyzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-sarka-kata-fitneszversenyen-indul-nem-mutat-sokat-a-fenekebol.htmlSarka Kata hamarosan egy fitneszversenyen áll a színpadra. De mégis milyen ruhában? Egy biztos: nem fog sokat mutatni a fenekéből. Ez Zsír!--4 szokás, amitől lógni fog a melledhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-szokasok-amik-logo-melleket-okoznak.htmlRossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!Ez Zsír!ThinkstockEzeket az ételeket visszahozhatod az étrendedbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150313-nem-olyan-karos-a-krumpli-joghurt-a-kave-es-a-tojas-mint-allitjak.htmlEgyes ételekről igazi horrorsztorik járják a világot, és arra bíztatják a tudatos nőket, hogy semmiképp se fogyasszák őket. Most eloszlatunk néhány tévhitet. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.