Selena Gomez szexis, pink fürdőruciban merül el a habokban

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Xpos -
úszás Selena Gomez szexi énekesnő fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő, aki pár nappal ezelőtt is egy fekete, kivágott fürdőruhában csábította el a világot, most elővette a másik szett bikinijét is.

Úgy tudni, Selena Behati Prinsloo-hoz és Adam Levine-hoz hasonlóan Mexikóban nyaral, ahol amikor csak teheti, bikinire vetkőzik, és fürdőzik egyet a tengerben. Szerencsére legutóbb is így tett:

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Xpos

Selena Gomez mellbimbói kiszúrják a szemünket:

Justin Bieber egykori barátnője talán féltékennyé akarta tenni a mostanában Kendall Jenner körül legyeskedő expasiját azzal a fotóval, amelyet a minap töltött fel Instagramjára. A medencében pózoló énekesnő szuperszexi a képeken.
Díjugrató versenyen vett részt Szabó Zsófi - Édesanyja rettentően aggódotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150419-dijugrato-versenyen-vett-reszt-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-tv2-joban-rosszban-egykori.htmlHat év kihagyás után újra nyeregbe pattant Szabó Zsófi. A színésznő nem tagadja, rettenetesen izgult a díjugrató verseny előtt. Ez Zsír!OrigoBikiniben pózolt az ultravékony Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150419-dukai-regina-bikiniben-pozolt-es-nagyon-vekony.htmlDukai Reginát eddig sem kellett félteni a pluszkilóktól, de most, még mintha az eddiginél is vékonyabb lenne. Persze, az is lehet, hogy optikai csalódás áldozatai vagyunk. Ez Zsír!OrigoNarancsfarm combon, popsin, hason - még felveheted a harcot a nyár gyűlölt ellenségével!http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-narancsbor-elleni-kezelesek-tenyleg-hatasosak-e-mit-mond-a-szakerto.htmlTavaszi ruhavásárlás, próbafülke, rémes fények, és hopp, mi az ott a combomon? És a fenekemen? Valahogy így kezdődik, amikor az ember lánya tavasszal elhatározza, hogy most márpedig megszabadul a gyűlölt narancsbőrétől. De ez tényleg lehetséges, vagy úgyis a genetika számít? Szakértőket faggatunk trükkökről, új eljárásokról és a kezelések hatékonyságáról. Ez Zsír!ThinkstockFekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-fekete-laci-visszavonul-a-vilag-legerosebb-embere-meghatodva-meselt-hajdu-peternek-dontesenek-okarol.htmlNyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. Ez Zsír!--5 ok, amiért megéri epret enni – azon túl, hogy isteni finomhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-5-ok-amiert-megeri-epret-enni-azon-tul-hogy-isteni-finom-nagyon-egeszseges-vertisztito-is.htmlA tavasz kedvelt gyümölcse, amit nemcsak finom íze miatt érdemes fogyasztani. Mi legalább öt okot tudunk ezen kívül is. Ez Zsír!--Végtelen lábakat és rózsaszín szívecskéket villantott Iszak Eszti Veronábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-vegtelen-labakat-es-rozsaszin-szivecskeket-villantott-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-veronaban.htmlVeronában vakációzik Iszak Eszti, rajongóit pedig onnan is rendszeresen ellátja fotókkal. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.