Két pofára tömte magát Katie Holmes

Forrás: Nortfoto -
diéta Katie Holmes Tom Cruise sütemény muffin evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, nem minden hollywodi sztár foglakozik folyton a diétával: amit Tom Cruise exe nemrég művelt, az már több a soknál.

Katie Holmes teljes lendülettel esett neki a muffin-hegynek. A színésznő hatalmasra tátotta a száját, úgy dobálta be a színes-ízes sütiket. Katie-t ezek szerint nem zavarja, ha éppen nem nádszálvékony bár magasságának köszönhetően valószínűleg nem is nagyon fognak rajta a felesleges kikók.

Forrás: Nortfoto

Mostanában nincs a toppon

A Life.hu cikkében megnézheted , hogyan festett a lepukkant Katie, amikor korpás hajjal lépett színre egy New York-i eseményen.

Rubint Réka szexi szelfit készített http://www.life.hu/ez-zsir/20150421-rubint-reka-fitness-edzo-schobert-norbi-felesege-szexi-szerkoban-szelfizett.html Schobert Norbi megleste, ahogyan felesége éppen dögös szelfit készít tökéletes alakjáról, és egyből elolvadt a látványtól. Ez Zsír! -- A gyakorlat, ami maximálisan ellazít: Kedvencünk a boldog baba póz! http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-jogaiskola-a-jogaklikkel-boldog-baba-poz.html Online jógaiskolánk "Kedvenc jógapózom" sorozatában ezen a héten az ananda balasana, vagyis boldog baba pózról olvashatsz, amely az egyik legtökéletesebb deréklazító testhelyzet - tégy egy próbát! Ez Zsír! -- Selena Gomez szexis, pink fürdőruciban merül el a habokban http://www.life.hu/ez-zsir/20150419-selena-gomez-szexis-furdoruciban-merul-el-a-habokban.html A fiatal énekesnő, aki pár nappal ezelőtt is egy fekete, kivágott fürdőruhában csábította el a világot, most elővette a másik szett bikinijét is. Ez Zsír! -- Bikiniben pózolt az ultravékony Dukai Regina http://www.life.hu/ez-zsir/20150419-dukai-regina-bikiniben-pozolt-es-nagyon-vekony.html Dukai Reginát eddig sem kellett félteni a pluszkilóktól, de most, még mintha az eddiginél is vékonyabb lenne. Persze, az is lehet, hogy optikai csalódás áldozatai vagyunk. Ez Zsír! Origo Szuper izmokkal rendelkezik a kerekesszékes testépítő bajnok http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-szuper-izmokkal-rendelkezik-a-kereksszekes-testepito-bajnok-az-indiai-anand-arnold.html Az indiai Anand Arnold sokat dolgozott azért, hogy az ország egyik leghíresebb testépítője legyen. Ez Zsír! Northfoto Hajdú Péter aggódik Sarka Katáért: "Remélem ez a fitneszverseny az első és az utolsó is" http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-hajdu-peter-aggodik-sarka-kataert-a-fitneszversenyen-valo-reszvetel-miatt.html Sarka Kata bombaalakjáról szinte inden héten mutatunk fotókat, a csinos anyuka ugyanis gyakran posztol magáról képeket, amelyeken többnyire edzés előtt, illetve edzés után látható. Ez Zsír! Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.