Rubint Réka szexi szelfit készített

Forrás: Facebook/Norbi Update -
Rubint Réka szexi szelfi fitness Schobert Norbert szerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi megleste, ahogyan felesége éppen dögös szelfit készít tökéletes alakjáról, és egyből elolvadt a látványtól.

Jól indult a nap a Schobert családban. Norbi ugyanis már korán reggel bombázó feleségében gyönyörködhetett. Réka tökéletes alakja egyből megihlette a fitneszgurut. „Az én Drágám hétvégén reggel az előszobában szelfizett. Feldobják a napom ezek a szelfis csajok! Az élet apró kis principessás örömei" – írta a kép mellé Norbi. (A principessás öröm alatt Norbi valószínűleg a hercegnői kiváltságokat érti).

Forrás: Facebook/Norbi Update

Új frizurát villantott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20150420-uj-frizurat-villantott-molnar-aniko-egykori-nagy-o.htmlAz egykori nagy Ő, aki jelenleg a szépségiparban dolgozik, fodrásznál járt, az eredmény pedig elég cool lett.Trend--Ki vagy te, Rita Ora?http://www.life.hu/trend/20150407-mibol-lett-a-cserebogar-ki-is-az-a-rita-ora.htmlSeperc alatt nemcsak világhírű énekesnő lett Rita Orából, de a divatvilág is a lábai előtt hever. Tudj meg minél többet napjaink egyik legmenőbb, mindössze 24 éves ikonjáról!Trend--Cinthya Dictator új frizurában és erotikus ajkakkal pózolthttp://www.life.hu/trend/20150421-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-uj-frizuraban-es-erotikus-voros-ajkakkal-pozolt.htmlSzexi fotón mutatta meg pónis frufruját és vörös ajkait Cinthya Dictator.Trend--Palvin Barbi Mihalik Enikővel folytatja a tombolásthttp://www.life.hu/trend/20150421-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-modellek-egyutt-buliztak-parizsban.htmlKedvenc magyar modelljeink, Mihalik Enikő és Palvin Barbi együtt buliztak Párizsban.Trend--Ez most vicces vagy gázos? Vajna Tímeáék nem fikázzák a lányokathttp://www.life.hu/trend/20150419-vajna-timea-facebook-nah-nem-szo-szerint-fikazzuk-a-lanyokat.htmlNem először fordul elő, hogy Vajna Tímea nem annyira diszkrét, mint amennyire a helyzet azt megkívánná. Vagy éppen nem találja a megfelelő szavakat, amikor vicces akar lenni...Trend--A nap kérdése: Retusálták Vajna Tímea hüvelykujját?http://www.life.hu/trend/20150420-vajna-timea-huvelykujjat-retusaltak-a-miss-universe-oriasplakatjan.htmlNincs a világon olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne testével úgy, ahogyan azt a természet megalkotta. A jelek szerint így van ezzel Vajna Tímea is, aki a hüvelykujját szégyelli a nagyérdemű előtt.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.