A Krisna Völgybe készül VV Gigi

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Krisna völgy jógaoktató VV Gigi megtisztulás mesterképzés gyakorlat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori táncoslány már nem az a valóságshowhős, akit annak idején a nézők megismerhettek a képernyőn keresztül.

VV Gigi, ahogyan azt a Life.hu is megírta, tavaly ősszel kezdte meg jógaoktató mesterképzését egy főiskolán, ahol most gyakorlatként kötelező kipróbálnia a civilizációmentes életet. Gigi néhány napot tölt május közepén a Balaton-környékén fekvő Krisna-völgyben, ahol testközelből megtapasztalhatja majd, milyen az, amikor ők maguk állítják elő a mindennapi betevőjüket.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

,,Soha nem csináltam még ilyet, de izgatottan várom. Úgy fogunk élni, mint az ottani szerzetesek: főzünk, földet művelünk, tehenet fejünk, mi állítjuk elő magunknak, amire szükségünk van. Jógázni is fogunk, egymásnak tartunk majd órákat, de a fizikai dolgok helyett a lelki folyamatok sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd. Nagyon kell figyelnünk saját magunkra, a bennünk lévő érzésekre, kvázi rá kell találnunk önmagunkra" - mesélte Gigi a Life.hu-nak.

,,Mondanám, hogy hiányozni fognak bizonyos dolgok, mint a zene, az internet, a telefon, de volt már ilyenben részem, amikor anno a ValóVilágban szerepeltem. A párommal ebben a néhány napban nem fogunk kommunikálni, de ezt túl fogjuk élni. Nyilván furcsa lesz ez az egész, de izgatottan várom: rengeteg programunk lesz, kipróbálok olyan dolgokat, amiket azelőtt soha" - tette hozzá a csinos jógaoktató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.