Simkó Gina Dániában is tarolt a fitneszversenyen

Forrás: Facebook/ Simkó Georgina -
Simkó Georgina fitnesz verseny Bajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simkó Gina nagyon szigorú diétával, rengeteg edzéssel, kőkemény önfegyelemmel készült a dániai WBFF versenyre. A felkészülés meghozta a sikert, Ms Fitness Diva-ként térhetett haza.

"Nagyon sokat készültem a mai napra. El sem tudom mondani, mennyi apró részletre kellett figyelni a mindennapos kemény edzések és diéta mellett. Megterhelő volt nekem is és a környezetemnek is. Viszont megérte, hiszen megnyertem a versenyt, amiről már évek óta álmodozom" - írja Facebookján Gina.

Forrás: Facebook/ Simkó Georgina

A gyönyörű fitneszmodell és edző WBFF Ms Fitness Diva címet szerzett 35 év feletti kategóriában.

Íme Gina szépséges fellépő szettje Forrás: Facebook/ Simkó Georgina

Gina 30 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a fitnesszel, és öt év alatt sikerült felépítenie karrierjét. A sportoló Indiában bizonyította be, hogy 34 évesen is helye van a fiatalabbak között, világbajnok lett januárban.

Ilyen hasizmokkal nem csoda, hogy meghódította a zsűrit:

Forrás: Facebook/ Simkó Georgina

11 dolog, amit minden nő elkövet a konditeremben, de mélyen hallgatnak rólahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150430-11-dolog-amit-minden-no-elkovet-a-konditeremben-de-nem-valljak-be.htmlTalán azt hiszed, te vagy az egyetlen, akinek vannak fura szokásai, amikor edzésre kerül sor. De megnyugtatunk, minden nő csinál olyanokat edzés előtt, után vagy közben, amiket letagad.Ez Zsír!--Schobert Norbi elengedte Tóth Vera kezét: nem noszogatja tovább, hogy lefogyjonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-schobert-norbert-fitneszguru-nem-noszogatja-tovabb-toth-verat-hogy-fogyjon.htmlA híres fitneszguru állítólag arról vallott: nem érzi Tóth Verán a törekvést, így nem akarja őt tovább noszogatni. Az énekesnő fél éve kezdett el Schobert Norbi módszerével fogyókúrázni. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huMiért szeretünk a természetben lenni? Jógázz a szabadban!http://www.life.hu/ez-zsir/20150503-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-a-termeszetben.htmlVégre itt a jó idő, így a beltéri edzések helyett érdemes minél többször a szabadban végezned a testmozgást. A friss levegőn ugyanis sokkal több lesz az energiád, az oxigéndús levegőn pedig a gyakorlás is könnyebb. Mutatjuk is, hogyan csináld!Ez Zsír!--Berki Krisztián kiposztolta a golyóithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150503-berki-krisztian-dietaba-kezdett-es-kiposztolta-kolesgolyoit-az-instagramra.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint komoly diétába kezdett Berki Krisztián. Biokölesgolyókat osztott meg.Ez Zsír!Béres Alexandra 11,5 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150503-beres-alexandra-fitneszkiralyno-igy-fogyott-11-5-kilot-a-szulese-utan.htmlA fitneszkirálynő nemrég szült, ám ennek ellenére alig másfél hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg. Mondjuk is a módszerét!Ez Zsír!--Gisele Bündchen überszexi pózba tekeredetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150501-gisele-bundchen-szupermodell-uberszexi-pozba-tekeredett.htmlA 34 éves szupermodell gravitációt meghazudtoló pózban félmeztelenkedett. Hihetetlenül szexi Gisele Bündchen!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.