Tovább edz Sarka Kata - "Te egyre gyönyörűbb vagy"

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
Sarka Kata edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem sanyargatja magát, de a verseny óta is naponta edz Sarka Kata. 

Kata bevallotta: kőkemény időszakot tudhat maga mögött, hiszen nem tarthatott családjával a jóízű reggeli falatozáskor, amikor a fitneszmodell-versenyre készült. Sarka Kata bronzérmet szerzett, és bár azt állítja, még egyszer nem biztos, hogy belevágna, az edzést nem hagyta abba.

"Elengedhetetlen része a napnak az edzés!" - posztolta a közösségi oldalára a szépség.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

Ahogy ez lenni szokott, Kata a Facebookon kapott millió bókot, no és kritizáló megjegyzéseket is, mi pedig csak annyit mondunk: gyönyörű vagy.

A Playboynak vetkőzött Ralf Schumacher volt feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-a-playboynak-vetkozott-ralf-schumacher-felesege-cora.htmlVálását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta.Ez Zsír!--Tolvai Reni egyszerűen csodaszép - Miamiban forgat az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-tolvai-reni-csodaszep-miamiban-forgat-az-enekesno.htmlHa nem tudnánk, soha nem gonolnánk, hogy Tolvai Reni valaha súlyproblémákkal küzdött. A Megasztár egykori győztese tényleg napról napra egyre szebb, és erre ismét egy csomó fotóbizonyítékunk is van. Ez Zsír!OrigoSarka Kata belátta, igazuk van támadóinakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-sarka-kata-belatta-igaza-van-tamadoinak-hogy-nincs-akaratereje-ezert-lett-fitneszmodell.htmlA Fem3 Café című műsorban Berki Krisztiánnak és Czippán Anettnek mesélt Sarka Kata. Bevallotta, nagy hatással voltak rá, akik támadták.Ez Zsír!OrigoDíjugrató versenyen vett részt Szabó Zsófi - Édesanyja rettentően aggódotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150419-dijugrato-versenyen-vett-reszt-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-tv2-joban-rosszban-egykori.htmlHat év kihagyás után újra nyeregbe pattant Szabó Zsófi. A színésznő nem tagadja, rettenetesen izgult a díjugrató verseny előtt. Ez Zsír!OrigoFekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-fekete-laci-visszavonul-a-vilag-legerosebb-embere-meghatodva-meselt-hajdu-peternek-dontesenek-okarol.htmlNyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. Ez Zsír!--Előtte-utána fotót posztolt a fenekéről Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-elotte-utana-fotot-posztolt-fenekerol-sarka-kata.htmlA szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.