Hosszú Katinka szombaton is két aranyat nyert Charlotte-ban

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszás Hosszú Katinka aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárcsak pénteken, szombaton is két számban győzött Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló nemzetközi úszóversenyen.

A Vasas világ- és Európa-bajnoka - az esemény honlapjának beszámolója szerint - 200 méter pillangón 2:08.00 perccel, az ez évi világranglistán nyolcadik helyet érő idővel diadalmaskodott.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Másik elsőségét nem sokkal később 100 méter háton szerezte, ahol országos csúcsához (59.36 mp) egészen közel kerülve, 59.47 másodperccel győzött. Ez a világ idei ötödik legjobb teljesítménye ebben a számban.

30 kilótól szabadult meg fél éve alatt Kelly Rowlandhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150517-30-kilotol-szabadult-meg-fel-eve-alatt-kelly-rowland-szineszno-a-szules-utan.htmlA szülés után fél évvel több mint 30 kilónak mondott búcsút Kelly Rowland. Ez Zsír!AFPBaukó Éva teljesen meztelen - Klikkelj a fotóért! (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20150517-bauko-eva-teljesen-meztelen-szexi-foto-keszult-rola.htmlPucér testével gyűjt lájkokat az Instagramján Baukó Éva. A valóságshow-veterán közösségi oldalain előszeretettel mutatja meg magát kevés ruhában, de akár meztelenül is. Gyakran hangsúlyozza, csodákat tett vele az alkohol nélküli élet: és igaz ez úgy a viselkedésére, érzelmeire, mint a testére is. Az alábbi fotót elnézve semmi kétségünk nincs. Ez Zsír!OrigoLilu: "Nagyon boldog vagyok" - Csodásan néz ki bikiniben a műsorvezetőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150517-lilu-bejrutban-nyaral.htmlBejrútban nyaral Lilu. A szép műsorvezető szemmel láthatóan szuperül érzi magát, és ennek Instagramján hangot is az. Nó, persze, ilyen gyönyörű helyen és lélegzetelállító alakkal nem is csoda, hogy élvezi az életet. Ez Zsír!OrigoTovábbedz Sarka Kata - "Te egyre gyönyörűbb vagy"http://www.life.hu/ez-zsir/20150516-tovabbedz-sarka-kata.htmlMár nem sanyargatja magát, de a verseny óta is naponta edz Sarka Kata. Ez Zsír!OrigoA Playboynak vetkőzött Ralf Schumacher volt feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-a-playboynak-vetkozott-ralf-schumacher-felesege-cora.htmlVálását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta.Ez Zsír!--Fekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-fekete-laci-visszavonul-a-vilag-legerosebb-embere-meghatodva-meselt-hajdu-peternek-dontesenek-okarol.htmlNyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.