Lilu: "Nagyon boldog vagyok" - Csodásan néz ki bikiniben a műsorvezető

Forrás: Instagram/Lilu -
Bejrút Lilu nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejrútban nyaral Lilu. A szép műsorvezető szemmel láthatóan szuperül érzi magát, és ennek Instagramján hangot is az. Nó, persze, ilyen gyönyörű helyen és lélegzetelállító alakkal nem is csoda, hogy élvezi az életet. 

"Tengeeeer. #nagyonboldogvagyok #atengerbodogsag #sealover" - címkézte fel az alábbi fotót, amely - biztosa vagyunk benne - férfirajongói egyik kedvence lesz. Mi meg sárgulunk az irigységtől.

Forrás: Instagram/Lilu

Készül a bikiniszezonra VV Fanni - Lefaragta pluszkilóithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150516-keszul-a-bikiniszezonra-vv-fanni.htmlA ValóVilág-villában nem egyszer borult ki Fanni a gyarapodó kilói miatt. Most azonban úgy tűnik, újra kezd csúcsformába lendülni a nagyhajú lány. Ez Zsír!OrigoTovábbedz Sarka Kata - "Te egyre gyönyörűbb vagy"http://www.life.hu/ez-zsir/20150516-tovabbedz-sarka-kata.htmlMár nem sanyargatja magát, de a verseny óta is naponta edz Sarka Kata. Ez Zsír!OrigoA Playboynak vetkőzött Ralf Schumacher volt feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-a-playboynak-vetkozott-ralf-schumacher-felesege-cora.htmlVálását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta.Ez Zsír!--Sarka Kata belátta, igazuk van támadóinakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-sarka-kata-belatta-igaza-van-tamadoinak-hogy-nincs-akaratereje-ezert-lett-fitneszmodell.htmlA Fem3 Café című műsorban Berki Krisztiánnak és Czippán Anettnek mesélt Sarka Kata. Bevallotta, nagy hatással voltak rá, akik támadták.Ez Zsír!OrigoDisznóvérben fürdik és placentát eszik a 19 éves modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-disznoverben-furdik-es-placentat-eszik-a-19-eves-modell.htmlRetteg az öregségtől a 19 éves amerikai modell, de sajátos és kissé gyomorforgató megoldással rukkolt elő. Ez Zsír!ThinkstockNem tudunk betelni Horváth Évávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150221-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt-a-nyaralasarol.htmlTudjuk, hogy most volt, de képtelenek vagyunk kihagyni, hogy meg ne mutassuk nektek a műsorvezető legújabb fotóit. Gyönyörű helyen, gyönyörű nő. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.