Viszlát, szingliség és plusz kilók! 4+1 tipp, amiért a konditermet válaszd a magány helyett

Forrás: Thinkstock -
szingliség konditerem sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürke egér vagy a munkahelyeden, nincsenek barátaid, de alakoddal sem vagy megelégedve? Üss két legyet egy csapásra!

1. Már jól kezdődik

Egy jó szavuk nincs hozzád a kollégáidnak, otthon pedig te nem tudsz kihez szólni? A legtöbb konditeremben szerencsére már olyan recepciósok várnak, akik annyira kedvesen viselkednek veled, hogy már szinte olyan érzésed támad, mintha a barátnődhöz ugrottál volna át egy csajos programra.

Forrás: Thinkstock

2. Bármit megtehetsz

Az egyik percben a hasadat kockásíthatod, míg a másikban már a szexi fenékért küzdhetsz valamelyik gépen. De ne feledd, a tuti bikini alakhoz nem elég a kardiózás, a feszesebb, tónusosabb testért súlyzós edzéseket is érdemes végezned. A rendszeres, közepes intenzitású aerob edzés bizonyítottan jó hatással van mindkét nem libidójára.

3. Jobb, mint egy plasztikai sebész

Jöttél már ki valaha elszontyolódva a konditeremből? Ugye, hogy nem! A sportolás megszépíti a tested, elűzi a napközbeni stresszt, de még a tüdőkapacitásod is nő tőle. Mi több, a rendszeres testmozgás hatására az emlőrák kialakulásának lehetősége is lecsökken.

4. Csinosan a teremben is

Rázd fel magad! Vedd elő a régen vagy még nem használt edzőcuccaidat, alkalmazhatod a színre színt elvet is. Nincsenek határok, ám fontos, hogy a trendi viseleted kényelmes is legyen!

+1 Ingyen peep show

Bármikor rád találhat a nagy ő, még a konditeremben is! Edzés közben a leghelyesebb legdögösebb Adonisz pasikon legeltetheted a szemed, miközben minden erejükkel formálják az amúgy is tökéletes, alacsony zsírszázalékú testüket. Ha pedig valamilyen gyakorlatot nem tudnál helyesen kivitelezni, az egyik helyes edző biztosan örömmel a segítségedre siet.

Hasizmozz az álomhasért - Íme 5 remek gyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20130614-otthon-vegezheto-hasizomgyakorlatok-a-lapos-pocakert-nagy-amarilla-aerobikedzo-segitsegevel.htmlMikor máskor villanna ki a kockahas, ha nem a forró nyári napokban? Ha genetikailag nem nyerted meg a lottóötöst, akkor bizony nem árt megszeretni a hasizomgyakorlatokat. Azt azonban ne feledd, hogy a lapos hasért nemcsak edzeni kell, de a táplálkozásra is érdemes odafigyelni. Nagy Amarilla, az Ez zsír! aerobikoktatója legutóbb szuper faizomgyakorlatokat mutatott be, most pedig következzen a hasizom!Ez Zsír!Fejleszd a testtudatod – Lépj kapcsolatba a testeddel!http://www.life.hu/trend/20150529-jogaiskola-a-jogaklikkel-fejleszd-a-testtudatod-lepj-kapcsolatba-a-testeddel.htmlA jógagyakorlás egyik jótékony hatása, hogy jobban megismered a tested, megtapasztalod a testben jelentkező érzeteket, és ez segít abban, hogy a mindennapjaidban olyan döntéseket hozz, amelyek az egészség, az egyensúly és a harmónia felé mozdítanak az élet minden területén.TrendThinkstockKarda Bea mindent megtett, hogy legyen pasija http://www.life.hu/news/20150511-karda-bea-mindent-megtett-hogy-legyen-pasija.htmlKarda Bea már öt éve él boldog kapcsolatban, de elmesélte, nem volt könnyű megtalálnia a boldogságot. News--Ezzel az edzéssel tartja formában magát Rosie Hungtington-Whiteleyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150521-rosie-hungtington-whiteley-modell-megmutatta-milyen-edzessel-tartja-karban-magat.htmlPopsi, has, láb és kar - a gyönyörű szupermodell minden testrészét megdolgoztatja mindössze pár másodperc alatt. Videó.Ez Zsír!OrigoAz akaraterő edzése 7 pontban – könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20150422-akaratero-edzese-7-pontban-konnyebb-mint-gondolnad.htmlAz élet számos területén szükség van az akaraterőre – legyen az ellenállás a csábításnak, tudatos lemondás, vagy éppen egy kitűzött cél elérése. Sokan gondolják úgy, hogy az akaraterő olyan, mint egy izom a szervezetben – megfelelő edzéssel erősíthető.Dr. LifeThinkstockEdzés télen, hóban, fagyban: igen vagy nem?http://www.life.hu/ez-zsir/20141230-teli-edzes-elonyei-mire-erdemes-figyelni.htmlA hideg hónapokban is szükségünk van a testmozgásra, különösen a szabadban, bár ezt sokan veszélyesnek gondolják. Nem is hinnéd, mennyi előnye van annak, ha a szabadban edzel - futócipőt fel, és irány a friss levegő! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.