Véletlenül lett tornász Berki Krisztiánból

szomszéd olimpiai bajnok Berki Krisztián olimpikon játék tornász edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgékony, hiperaktív kisfiú volt az olimpiai bajnok, aki imádott az udvaron játszani. Itt szúrta ki magának a tehetséges kisfiút egyik szomszédjuk, akinek hatására ellátogatott első edzésére. Innen pedig meg sem állt az olimpiai aranyig.

Ha kíváncsi vagy a teljes beszélgetésre a sportolóval, és érdekelnek a magyar sztárok életmódtippjei, nézd szombaton 16:00-kor a Lifenetworkön az Ez Zsír! életmódmagazint!

Hogyan segít a gyógytorna? – Ízületi gondok megoldása szakértői segítséggelhttp://www.life.hu/drlife/20150216-a-gyogytornasz-feladata-munkaja-izuletvedelem.htmlA fájdalommal járó porckopás egy részét nem tudjuk egyedül orvosolni, néhány esetben nem segít a pihenés, sem egyéb csodaszer. Előfordul, hogy gyógytornászhoz kell fordulnunk, akik felmérve a gyulladás mértékét, személyre szabott kezelést biztosít. Dr. Life--Hűha! Bikiniben pózoltak a dögös modellek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150605-alessandra-ambrosio-candice-swanepoel-behati-prinsloo-es-lily-aldridge-modellek-bikiniben-pozoltak.htmlAlessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge szerepelnek a dögös bikinis fotón, amit az Instagramra posztoltak a lányok.Ez Zsír!--Feke Pál megkérte olimpikon párja kezéthttp://www.life.hu/csalad/20150515-feke-pal-musicalszinesz-megkerte-gyenesei-lilla-olimpikon-ottusazo-parja-kezet.htmlEljegyezte Gyenesei Leila öttusázót az István, a király címszereplője.Család--Edd magad egészségesre a horvát konyha remekeivel – 3 étel, amit meg kell kóstolnod!http://www.life.hu/ez-zsir/20150522-a-horvat-konyha-egeszseges-fogasai.htmlHorvátország lenyűgöző látnivalói mellett érdemes elmerülni az ország kulináris kínálatában is, amely hemzseg az egészségesebbnél egészségesebb mediterrán specialitásoktól. Íme, a 3 kedvenc ételünk, amelyeket otthon is könnyen elkészíthetsz!Ez Zsír!ThinkstockCserbenhagyásos gázolás - Elütötték az olimpikonthttp://www.life.hu/news/20150417-benko-barbara-olimpikont-elgazoltak.htmlElgázolta, majd cserbenhagyta Benkő Barbarát, a 25 éves mountain bike versenyzőt egy autós a 10-es úton. NewsMTI"Impotens, fáradt és depressziós voltam" - Így lett 130 kilós mackóból szexi pasihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-chris-pratt-igy-fogyott-le.htmlHollywood egyik legkapósabb színésze lett a Galaxis őrzői óta Chris Pratt. Ezen a nyáron a Jurrasic World-ben lesz látható, amit rajongók milliói várnak, és ez köszönhető a sármos színésznek is. Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.