Iszak Esztinek végtelen hosszúak a lábai

Forrás: Facebook/ Iszak Eszter -
Iszak Eszter test láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti dögös farmersorban fényképezkedett egy rózsabokorral. Mindkettő nagyon jól állt neki.

A mindig nagyon stílusos menyasszony, Eszti ezúttal is tudta, milyen a tökéletes szett egy igazán forró, nyári napon. Szegeden készült róla a fotó, amelyen megcsodálhattuk hosszú, szépséges lábait.

Íme!

Forrás: Facebook/ Iszak Eszter

Azt is megnézheted, hogy fest Iszak Eszter smink nélkül.

Hihetetlen! Öt órán át alkartámaszban volt egy férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150604-planking-guiness-rekord-ot-oran-at-alkartamaszban-volt-egy-ferfi-george-hood.htmlGeorge Hood új planking Guiness rekordot állított fel, ami egyben hihetetlen és elképesztő mutatvány.Ez Zsír!--A 6 leggyakoribb fájdalom, amivel a futók szembesülhetnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-a-hat-leggyakoribb-fajdalom-amivel-a-futok-szembesulhetnek.htmlAhogy egyre hosszabbak lettek a nappalok, úgy szaporodott a futók száma is az utcákon, parkokban. Mivel ez a sport sokakat csábít, érdemes összeszedni, mik azok a sérülések, amelyek igen gyakori velejárói a futásnak, és melyek ezek közül azok, amelyekkel már orvoshoz kell fordulni.Ez Zsír!ThinkstockSzulák Andrea 12 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150604-szulak-andrea-szineszno-tizenket-kilot-fogyott-egy-dietanak-koszonhetoen.htmlA színésznő sugárzik a boldogságtól és most tökéletesen elégedett alakjával.Ez Zsír!--Amber Rose Kim Kardashiant majmolja – de nagyon rosszul teszi!http://www.life.hu/ez-zsir/20150606-amber-rose-is-a-kim-kardashian-fele-fuzoben-edz.htmlAmber Rose is beszállt abba az őrületbe, ami rendkívül rossz példát mutat a fiatal lányoknak: a fűző tartós viselése ugyanis súlyos veszélyeket rejt.Ez Zsír!--Hűha! Bikiniben pózoltak a dögös modellek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150605-alessandra-ambrosio-candice-swanepoel-behati-prinsloo-es-lily-aldridge-modellek-bikiniben-pozoltak.htmlAlessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge szerepelnek a dögös bikinis fotón, amit az Instagramra posztoltak a lányok.Ez Zsír!--Edd magad egészségesre a horvát konyha remekeivel – 3 étel, amit meg kell kóstolnod!http://www.life.hu/ez-zsir/20150522-a-horvat-konyha-egeszseges-fogasai.htmlHorvátország lenyűgöző látnivalói mellett érdemes elmerülni az ország kulináris kínálatában is, amely hemzseg az egészségesebbnél egészségesebb mediterrán specialitásoktól. Íme, a 3 kedvenc ételünk, amelyeket otthon is könnyen elkészíthetsz!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.