párkapcsolat Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Joshi Bharattal beszélgetett, akinek bevallotta, egy-egy rosszabb napján még mindig kövérnek látja magát. Az énekesnő emellett azt is elárulta, mire vágyik igazán.

Gigi nemrég Amerikában járt, világsztárokkal találkozott. Állítólag nem castingra ment az Egyesült Államokba, mégis egy meghallgatáson kötött ki. És nem is akármilyen teljesítményt nyújtott.

Az énekesnő most Joshi Bharattal beszélgetett, aki megjegyezte, hogy Gigi mennyire jó formában van. Ezzel kapcsolatban azonban az énekesnő meglepő vallomást tett: elárulta ugyanis, hogy egy-egy rosszabb napján a tükörbe nézve még ma is kövérnek látja magát.

Emellett szóba került Gigi szexi klipje, illetve a párkapcsolatok is. Elárulta, már vágyik arra, hogy támogató párra leljen, de azt vallja, hogy a szerelmet nem keresni kell, hanem az majd rátalál az emberre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.