Szuper testet villantott VV Zsuzsa

Forrás: Facebook/ VV Zsuzsa -
bikini VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 7 szexi anyukája bikinis fotón mutatta meg, milyen jó alakja van. 

A haknizással, mulatós zenével foglalkozó Zsuzsa, aki hamarosan a színészkedésbe is belevág, és akár ingyen is megmutatná bájait egy férfimagazinnak, bikinis fotóval örvendeztette meg férfirajongóit a Facebookon.

Nem csoda, hogy imádják a férfiak, tényleg nagyon csinos.

Forrás: Facebook/ VV Zsuzsa

Újabb bizonyíték, hogy nincs jobb fenék, mint Aleskáéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150612-aleska-diamond-fenekerol-osztott-meg-kepet.htmlAleska Diamond, azaz Sáfrány Emese rengeteget edz, ezt le sem tagadhatná. Újra megmutatta, milyen kemény a feneke.Ez Zsír!--Sarka Kata ismét új szerepben mutatkozik behttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sarka-kata-vezeti-az-ezzsir-cimu-musort-a-lifenetwork-csatornan.htmlSarka Kata nagy feladat elé néz. Június 20-tól a LifeNetwork csatorna műsorvezetőjeként láthatják a tévénézők. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.hu5 meglepő dolog a diétás szénsavas üdítőkrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-meglepo-dolgok-a-dietas-szensavas-uditokrol.htmlBár azt ígérik a diétás üdítők, hogy vigyáznak a vonalaidra, más miatt azonban elég veszélyesek. Nem is gondolnád, hogy migrént is okozhatnak. Ez Zsír!OrigoWeisz Fanni a Hosszú lábú asszonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150608-weisz-fanni-a-hosszu-labu-asszony.htmlNem véletlen osztotta meg Weisz Fanni fotója alatt egy rajongó Deák Bill Gyula: Hosszú lábú asszony című számát.Ez Zsír!OrigoAleskának van valószínűleg a legkerekebb feneke a világonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150602-aleskanak-van-valoszinuleg-a-legkerekebb-feneke-a-vilagon.htmlAleska Diamond nem hagyta ki az edzést tegnap sem, és meg is mutatta Instagramján. Ez Zsír!OrigoA leghülyébb diéták, amiket sok nő kipróbálthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-ezek-a-legrosszabb-dietak.htmlMinden nő életében eljön az a pillanat, amikor le akar fogyni, most azonnal, hiszen másnap randi, vagy éppen strandra kell menni, esetleg csak nem jön fel az S-es szoknya. Bár mindenki tudja, hogy csak edzéssel és tiszta evéssel pusztíthatjuk a zsírpárnákat, mégis sok butaságot teszünk meg a tökéletes test reményében. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.