Berki Krisztián magányos számkivetett lett

víz TV2 magány jóga Számkivetett Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egyedül jelentkezett be egy tó közepéről, ahol magányosan pózolt, mint egy hajótörött.

Krisztián kipróbálta, milyen a jóga, amikor a víz hullámain himbálózva kell kitartani az ászanákat; ezt az irányzatot egyébként Sup jógának hívják. A műsorvezető tartott tőle, hogy a vízben köt ki az egyensúlygyakorlat után, de a jelek szerint jól sikerült neki a testtartás. A bravúr után azonban magányosan himbálózott a vízen, ami nem csoda, hiszen pénteken robbant a hír, hogy alig két hónap után Krisztián szakított Cserpes Laurával.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Így jógázik Berki

A Life.hu cikkében megnézheted, hogyan jógázik Berki Krisztián, amikor nem a vízen próbálkozik, hanem biztos talaj van a lába alatt.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Tényleg depressziósak leszünk, ha sokat meditálunk? http://www.life.hu/ez-zsir/20150602-depressziot-es-pszichozist-okozhat-a-meditacio.htmlMeditálni jó, mert lenyugtatja az elménket, csökkenti a stresszt, és kicsit segít elszakadni a mindennapok problémáitól. A legújabb kutatások szerint azonban akár komoly betegséget is okozhat a meditáció - tényleg lehetséges ez?Ez Zsír!ThinkstockKihal a mediterrán étrend?http://www.life.hu/ez-zsir/20150612-kihal-a-mediterran-etrend-a-varosiasodas-es-a-turizmus-miatt.htmlA mediterrán diéta szépít és gyógyít, ráadásul nagyon egészséges is. A mediterrán országokban – tehát Egyiptomtól Libanonig és Marokkótól Törökországig – viszont egyre csak híznak az emberek, mert az ottani hagyományos étrend helyett több húst és tejterméket esznek. Ez Zsír!ThinkstockTe sem iszol elég vizet? 10 trükk, ami segít, hogy rávedd magad a vízivásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150528-vizivas-igy-lesz-konnyebb-tippek-trukkok-hogy-tobb-vizet-igyal.htmlEzerszer hallottad már, hogy napi 2-3 liter vizet kellene meginnod ahhoz, hogy hidratáld a testedet, és a bőröd is szép legyen? Mégis, sokszor a nap végén azon kapod magad, hogy alig ittál meg fél liter folyadékot? Nyáron még inkább fókuszba kerül a vízfogyasztás kérdése, ezért összeszedtünk néhány praktikát, amelyekből ha csak egy beválik, akkor már sokat teszel az egészségedért!Ez Zsír!ThinkstockÁfonya, lazac és a többiek – Ezek a legtökéletesebb reggelik nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150526-ezeket-az-eteleket-erdemes-reggelire-fogyasztanod-nokent-mert-nagyon-jol-hatnak-a-testre.htmlReggeli nélkül nem indulhat a nap, különösen akkor, ha odafigyelsz a napi ötszöri étkezésre. Millió okot fel lehetne sorolni, miért érdemes reggelizned - ezt meg is tettük, most azonban olyan ételeket mutatunk be, amelyeket nőként különösen érdemes a nap elején fogyasztanod. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: Boot uphttp://www.life.hu/ez-zsir/20150601-kiprobaltuk-boot-up-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a Boot Up! kerül terítékre.Ez Zsír!--Te is rettegsz a súlyzós edzésektől? Ne tedd!http://www.life.hu/ez-zsir/20150528-sulyzos-edzes-igen-vagy-nem-mik-a-tapasztalatok-mit-mond-a-szakerto.htmlHa a nők között szóba kerülnek a súlyzós edzések, a többség általában nagyon ellenük van, amiatt, hogy a súlyzózástól vastagabbak lesznek az izmok. Ez előfordulhat, ám ha odafigyelsz az étkezésre és a megfelelő edzésre, a súlyzózástól szebb, tónusosabb leszel, mint gondolnád. De nem mindegy, hogyan csinálod!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.