Berki Krisztiánnak tényleg hatalmas izmai vannak

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián -
izom Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánnak az evezéstől hatalmasra dagadt a karizma.

"Eveznék, de nem bírja a karom" - írta megosztott fotójához Berki, akinek látszik, hogy valóban hatalmasra durrant be a bicepsze. Rajongóinak is feltűnt, és bár sokan a képen látható cuki bulldogért voltak oda, a legtöbben mégis Krisztián óriási izmait csodálták.

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián
Vége a kalóriaszámlálásnak - az új trend a tiszta étkezéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-tiszta-etkezes-mire-jo-mit-kell-tudni-rola.htmlKi nem állhatod a klasszikus, kínzó fogyókúrákat? Akkor a clean eatinget, vagyis a tiszta étkezést neked találták ki! Ez Zsír!ThinkstockWow! Álomhasat villantott Iszak Esztihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150619-iszak-eszti-tokeletes-hasat-villantott-instagram-oldalan.htmlIszak Esztinek, aki tagadja, hogy anorexiás lenne, és akinek mellesleg végtlen hosszúak a lábai, a hasa se semmi.Ez Zsír!--Elképesztően sovány lett Vajna Timihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150619-elkepesztoen-sovany-lett-vajna-timi.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége meglepő képet posztolt a minap. Szerintünk ennél karcsúbb még nem nagyon volt az üzletasszony. Ez Zsír!OrigoUhh! Hét hónapos terhesen 30 kilós súlyokat emelget egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-sophie-guidolin-az-ikrekkel-terhes-het-honapos-no-30-kilos-sulyokat-emelget.htmlA személyi edző, aki ikrekkel terhes, hét hónaposan is 30 kilós súlyokat emelget. A közösségi oldalára posztolt képén rengetegen felháborodtak.Ez Zsír!--A fenekénél szakadt ki a modell nadrágja! 20 percig mászkált meztelen popsival!http://www.life.hu/ez-zsir/20150617-nina-agdal-modell-nadragja-kiszakadt-a-popsijanal-edzes-kozben.htmlNina Agdal nem szégyenlősködött, Instagram oldalára is kiposztolta, hogyan szakadt ki a nadrágja, amit csak 20 perc után vett észre.Ez Zsír!--Rengeteget fogyott Gáspár Evelin - Büszke édesapja nem tud betelni velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150616-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-showman-lanya-rengeteget-fogyott.htmlÉdesapja rettentő büszke a nagyobbik lányára, aki most külföldön tanul.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.