Azta! Aleska Diamond trükkjétől tátva marad mindenki szája

légtorna Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleskára még a sírhatnék is rátört, olyan légtornász trükköt gyakorolt be. Elképesztő!

"A videóhoz tartozó kérdés: örömömben, büszkesegtől vagy a fájdalomtól-hányingertől tört rám a sírhatnék? Csupa dráma az élet!" - fűzte Aleksa az Instagramján megosztott videójához, amelyen lélegzetelállító légtáncos trükköt mutat be.

A nyakánál felakasztva körbe-körbe forog, körhintákat megszégyenítő módon. Az biztos, hogy Emese nagyon profi.

Berki Krisztiánnak tényleg hatalmas izmai vannakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150621-berki-krisztiannak-tenyleg-hatalmas-izmai-vannak.htmlBerki Krisztiánnak az evezéstől hatalmasra dagadt a karizma.Ez Zsír!--4 dolog, amit rosszul tudtál a fehérje fogyasztásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150614-igy-fogyassz-helyesen-proteint.htmlJavítsd ki a proteinfogyasztási szokásaidat, és fogyj le sokkal gyorsabban!Ez Zsír!ThinkstockÚjabb bizonyíték, hogy nincs jobb fenék, mint Aleskáéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150612-aleska-diamond-fenekerol-osztott-meg-kepet.htmlAleska Diamond, azaz Sáfrány Emese rengeteget edz, ezt le sem tagadhatná. Újra megmutatta, milyen kemény a feneke.Ez Zsír!--Weisz Fanni a Hosszú lábú asszonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150608-weisz-fanni-a-hosszu-labu-asszony.htmlNem véletlen osztotta meg Weisz Fanni fotója alatt egy rajongó Deák Bill Gyula: Hosszú lábú asszony című számát.Ez Zsír!Origo"Impotens, fáradt és depressziós voltam" - Így lett 130 kilós mackóból szexi pasihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-chris-pratt-igy-fogyott-le.htmlHollywood egyik legkapósabb színésze lett a Galaxis őrzői óta Chris Pratt. Ezen a nyáron a Jurrasic World-ben lesz látható, amit rajongók milliói várnak, és ez köszönhető a sármos színésznek is. Ez Zsír!AFPHódi Pamela egyre vékonyabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150531-hodi-pamela-egyre-vekonyabb.htmlEgyre vékonyabb a csodaszép műsorvezető. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.