Így fest bikiniben a 47 éves Julia Roberts

Vakáció Julia Roberts Danny Moder Mexikó bikini tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nő sztárját a mexikói tengerparton kapták lencsevégre, ahol férjével, Danny Moderrel töltötte jól megérdemelt pihenését.

3 gyerek és 47 év ide vagy oda, Julia Roberts a mai napig őrzi bombasztikus formáját. A világhírű színésznőt férjével, Danny Moderrel fényképezték le a mexikói Cabo San Lucas partján - a róluk készült fotókért kattints ide!

Forrás: AFP/Ethan Miller

A filmcsillag és jóképű férje, akivel 13 éve él boldog házasságban, a képek tanúsága szerint gyermekeik nélkül élvezték a vakációt: sem a 10 éves ikerpár, Hazel és Phinneaus, sem a 8 éves Henry nem volt ott velük.

Sztárok, akik 50 felett is elképesztően néznek ki

Julia Roberts bikinis fotósorozata a bizonyíték arra, hogy 50-hez közel vagy épp felette is lehet valaki gyönyörű, egészséges és fiatalos. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a sztárokat, akik majd kicsattannak az egészségtől, gyönyörűek, és már jócskán túl vannak az ötödik x-en.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.