Feszes spárga a levegőben: Durva terpesztés Nicole Scherzingertől

terpesztés Lewis Hamilton Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton exbarátnője Instagram oldalán tette közzé, milyen óriási spárgát tud csinálni a levegőben. A történethez persze kellett egy férfi is, no, meg két pár görkori, de az eredmény így is egészen elképesztő.

Nicole Scherzinger közösségi oldalán mutatta meg, mekkorát képes terpeszteni combjaival. Mutatványát talán még ő maga sem hitte el, a képaláírásában az szerepelt, hogy vajon tényleg meg tudjuk ezt csinálni? Hát, látszólag igen.

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger
Az éjjeli bagolyság ellenszerei, a napod ellenségei: ételek, amiktől álmos leszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-ejjeli-bagoly-etel-faradtsag-banan.htmlNyomott és fáradt vagy, nehezen teljesítesz az elmúlt időszakban? Nem csupán az időjárás, de a táplálkozásod is nagyban befolyásolhatja a hétköznapjaidat!Ez Zsír!ThinkstockIstenes Bence bokszos izmokat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-boxos-izmokat-villantott-az-edzeseknek-koszonhetoen.htmlA kemény edzések jót tettek Istenes Bencének, mert izmos karja láttán elolvadtunk a szerkesztőségben.Ez Zsír!--Mádai Vivien a stressztől nyerte vissza alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-madai-vivien-musorvezeto-a-stressztol-nyerte-vissza-alakjat.htmlA műsorvezető elmondta, nagyon sokat aggódott amiatt, hogy mindent jól csinál-e a gyereknevelésben, így nem sok ideje maradt evésre.Ez Zsír!--Azta! Aleska Diamond trükkjétől tátva marad mindenki szájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-aleska-diamond-durva-mutatvanya.htmlAleskára még a sírhatnék is rátört, olyan légtornász trükköt gyakorolt be. Elképesztő!Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huÍgy fest bikiniben a 47 éves Julia Robertshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-igy-fest-bikiniben-a-47-eves-julia-roberts.htmlA Micsoda nő sztárját a mexikói tengerparton kapták lencsevégre, ahol férjével, Danny Moderrel töltötte jól megérdemelt pihenését.Ez Zsír!--Karnyújtásnyira lévő helyszínek, ahol tested-lelked meggyógyulhathttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-gyogynovenyvolgyek-magyarorszagon-zanka-dobogoko-rojtokmuzsaji-kastely.htmlMagyarországon számtalan olyan vidék van, ahol természetes módon gyógyulhat az ember. Gyógynövényfarmok, különleges energiájú helyek, gyógyító fák - most olyan mesés helyekre kalauzolunk el benneteket, amelyek különleges adottságaiknak köszönhetően remek hatással vannak testre és lélekre egyaránt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.