Műtétje után máris dagadnak Freddie Prinze Jr. izmai

Forrás: Twitter/Freddie Prinze Jr -
Twitter Sarah Michelle Gellar műtét stúdió felépülés izmos munka bicepsz gerinc Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztár múlt évben esett át egy gerincműtéten, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint máris visszanyerte életerejét.

Nincs oka panaszra Freddie Prinze Jr.-nak. A kilencvenes évek hollywoodi tinibálványa múlt évben esett át egy cseppet sem veszélytelen gerincműtéten, amelynek felépülési időszaka hónapokon át tartott.

Forrás: Twitter/Freddie Prinze Jr

Sarah Michelle Gellar férje, aki ma 2 kisgyerek boldog apukája, cseppet sem keseredett el, és ma már láthatóan ugyanolyan jó formában van, mint előtte. A minap Twitteren osztott meg magáról egy képet stúdiózás közben, ahol a munkája mellett a hatalmasra dagadt bicepszeire is vethettünk egy pillantást.

Nem véletlenül áradozott férje testéről annak idején maga Sarah Michelle Gellar: nézd meg ITT, mit mondott róla!

Hogy hány éve házasodott össze Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.?http://www.life.hu/intim/20150325-sarah-michelle-gellar-es-freddie-prinze-jr-13-ev-hazassag-utan-is-imadja-egymast.htmlNem vicc: a sztárpár több mint 10 éve mondta ki egymásnak a boldogító igent, és még mindig imádják egymást.Intim--Sokkoló! Egy tampon miatt kellett amputálni a modell lábáthttp://www.life.hu/drlife/20150619-egy-tampon-okozta-toxikus-sokk-szindroma-miatt-kellett-amputalni-a-modell-labat.htmlLauren Wasser egy tampon miatt kapott toxikus sokk szindrómát, és így veszítette el bal lábát.Dr. LifeOrigoNehéz, de nagyon hasznos gyakorlat: Félhold tartás a gerinc egészségéérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150625-jogaiskola-a-jogaklikkel-nehez-de-nagyon-hasznos-gyakorlat-felhold-tartas-a-gerinc-egeszsegeert.htmlA félhold az egyik legnehezebb ászana a jógában, de ettől még nem szabad, hogy visszariadj tőle; a hétköznapi életben hihetetlenül hasznos gyakorlat. Online jógaiskolánk Kedvenc jógapózom sorozatában most a félhold tartásról (ardha chandrasana) tanulhatsz, amely sokrétűen edzi és fejleszti a testet. Aki már végezte, tudja, hogy az egyensúlyozás mellett nem kis erő szükséges a megtartásához. Ha pedig a gerinc szempontjából vizsgáljuk, akkor ez egy tökéletes gyakorlat!Ez Zsír!ThinkstockCsaládja tényleg hazaviszi meghalni Bobbi Kristina Brownt?http://www.life.hu/drlife/20150617-bobbi-kristina-brownt-nem-kapcsoljak-le-a-gepekrol-nagynenje-leolah-szerint.htmlVajon mennyi igaz azokból a pletykákból, melyek szerint családja hazaviszi a kórházból Whitney Houston lányát, hogy otthon, nyugodt körülmények között halhasson meg? Bobbi Kristina Brown nagynénje elárulta, mi az igazság. Dr. Life--Óvd a gerincedet - fontosabb, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150326-tippek-a-gerinc-izmok-derek-porckorong-egeszsegenek-megorzesere.htmlAz egész napos ülés, a mozgásszegény életmód vagy a rosszul megválasztott sport hamar érezteti a hatását, sokszor komoly gerincproblémák formájában. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád, bizonyos mozgásokkal ugyanis mindez elkerülhető. Összegyűjtöttünk néhány hatásos edzésformát, amiket érdemes rendszeresen végezni.Ez Zsír!ThinkstockSzívszorító: rákbetegeknek adta haját a 8 éves kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150604-rakbetegeknek-adta-hajat-a-8-eves-kisfiu.htmlA 6 éves Christian McPhilamy igazi példakép lehet mindenki számára.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.