Micsoda kebelcsoda! Molnár Anikó teljes mellbedobással halad a fogyás útján

diéta fogyás Molnár Anikó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét megmutatta az egykori Nagy Ő, hogy milyen, amikor teljes mellbedobással edz. 

Az új frizurával hódító Molnár Anikó 17 kilót fogyott februárig. Azonban biztos, hogy a mérleg azóta még kevesebbet mutat, a volt valóságshow-hős és plus-size modell alakja egyre jobb. Ennek érdekében speciális kezelést is bevetett.

Forrás: Facebook/ Molnár Anikó

Ezúttal egy hatalmas mellbedobással örvendeztette meg a rajongókat, de a képen még az is feltűnhet, hogy egyre szálkásabb a karja. Közelgő negyvenedik születésnapjára két mérettel szeretne vékonyabb lenni, jó úton halad felé.

Micsoda váltás! Baukó Éva és Aleska otthagyták az RTL Klubot a TV2-érthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-bauko-eva-es-aleska-diamond-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-sztarjai-a-tv2-csatornan.htmlAz RTL Klub két szexi brotrányhőse, akik a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban lettek szövetségesek, a konkurens csatornához, a TV2-höz igazoltak. Nem is akrámilyen műsorban láthatjuk majd őket együtt. TV + Sztárok--Mi történt a hollywoodi szívtipróval? Nagyon elhagyta magát Matthew McConaugheyhttp://www.life.hu/sztarok/20150709-matthew-mcconaughey-hollywoodi-szinesz-szinte-felismerhetetlen-legujabb-fotojan.htmlMatthew McConaughey nők ezreinek szívét rabolta már el szexi megjelenésével - most viszont mintha kicsit elhagyta volna magát.TV + SztárokOrigoVisszavette jegygyűrűjét Ben Affleck - Vajon miért?http://www.life.hu/intim/20150710-ben-affleck-visszavette-jegygyurujet-a-valasa-utan.htmlEgy hete jelentette be a színész és felesége, Jennifer Garner, hogy elválnak. Ben Affleck mégis hordja a jegygyűrűjét.Intim--Járókerettel ugyan, de már lépeget Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20150710-rekasi-karoly-szinesz-az-rtl-klub-baretok-kozt-sztarja-jarokerettel-mar-jar.htmlJárókeret segítségével már lépeget a súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly. Állapota stabil, a baleseti sebészeten folytatják kezelését.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huNeee! Megszűnhet a pattogós fóliahttp://www.life.hu/news/20150710-beszuntetik-mindenki-kedvencet-a-buborekfoliat.htmlMindannyiunk kedvence, a buborékfólia veszélybe került. A cégek ugyanis azon gondolkodnak, hogy nem gyártják többet.News--Disznója után kutyájával csókolózott Miley Cyrushttp://www.life.hu/intim/20150710-miley-cyrus-enekesno-disznoja-utan-kutyajaval-csokolozott.htmlAz állatbarát énekesnő nagyon közeli viszonyt ápol kis barátaival – szívesen nyalogatja őket, vagy nyalogattatja magát velük, ha arról van szó.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.