Végre egy sztár, aki magasról tesz a bikinialakra és nem rinyál az alakja miatt

színésznő Csajok (sorozat) Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk Lena Dunhamet, mert olyan, amilyen, és nem is próbál másnak látszani.

Míg a világsztárok nagy része egész életében azon görcsöl, hogy egy gramm felesleg se legyen a bámulatos testén, addig a Csajok sztárja külön élvezi, hogy nem tökéletesek a vonalai. Instagram oldalán tette közzé az alábbi képet:

Forrás: Instagram/lenadunham

Félmeztelenül, mellbimbótapaszban feszített Lena Dunham

A fiatal színésznő januárban a Golden Globe gálára készülődvén osztott meg magáról egy topleszképet. A Csajok című sorozat sztárja, rendezője és forgatókönyvírója a Golden Globe-ra készülődve mutatta meg, hogy mellbimbótapaszban tervezi bevenni a díjátadó vörös szőnyegét.
Dér Heni tökéletes testtel élvezi a bikiniszezonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-der-heni-tokeletes-testtel-elvezi-a-bikiniszezont.htmlDér Heni tökéletes teste már bejárta a világhálót. Ezúttal bikiniben mutatta meg idomait. Ez Zsír!OrigoBrutális hasat és dögös dekoltázst villantott Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-brutalis-hasat-villantott-dukai-regina-edzes-utan-kockas.htmlDukai Regina sokszor megmutatta már nekünk tökéletes testét. Ezúttal sincs ez másképp.Ez Zsír!OrigoValaki árulja el nekünk: mióta ilyen dögös Britney Spears?http://www.life.hu/ez-zsir/20150711-valaki-arulja-el-nekunk-miota-ilyen-dogos-britney-spears-aki-az-instagramjara-posztolt-fotokat.htmlMindenki Britney-je az utóbbi időben igen ramatyul nézett ki. Ez Zsír!OrigoŐrület! Magas sarkúban vágtáznak a kínai nőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150710-kinai-nok-futasa-magas-sarku-cipoben.htmlTe még a legkényelmesebb sportcipőben is nehezen veszed rá magad a futásra? Vegyél példát a kínai csajokról.Ez Zsír!--Micsoda kebelcsoda! Molnár Anikó teljes mellbedobással halad a fogyás útjánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150710-molnar-aniko-kitette-hatalmas-melleit-edzes-elott.htmlIsmét megmutatta az egykori Nagy Ő, hogy milyen, amikor teljes mellbedobással edz. Ez Zsír!--Edzés dögmelegben? Lehet, de ezekre figyelj oda!http://www.life.hu/ez-zsir/20150706-edzes-testmozgas-forrosagban-kanikulaban.htmlA mozgás télen-nyáron nagyon fontos, mindegy, hogy repkednek a mínuszok, vagy kánikula van. Ha nem a légkondis edzőteremben égeted a zsírt, hanem inkább a szabadtéri edzést választod, akkor ne feledd: a forróságban több dologra is érdemes odafigyelned!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.