Hódítani akar az RTL Klub sztárja: Hatalmas kihívásra készül

Forrás: Facebook/Nyári Diána -
Nyári Diana Barátok közt Balaton átúszás Balaton edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia úgy döntött, kétszer is átússza majd a Balatont, ezért kemény edzésekbe kezdett.

Az RTL Klub sztárja a szabadsága alatt sem pihen, hanem aktívan tölti idejét: úgy döntött, meghódítja a Balatont, az I Love Balaton 2X versenyen - írja az Origo.

Forrás: Facebook/Nyári Diána

"Nem azért jelentkeztem, hogy helyezést érjek el, a teljesítmény és magam legyőzése motivál. Apukámmal ketten indulunk el, pont a napokban mértük le, hogy kényelmes tempóban másfél óra alatt ússzuk le a távot. Eddig csak medencében próbálkoztam, de Kiss Gergő olimpikonnal terepen is edzünk majd" – magyarázta Dia, aki barátaival is kimozdul majd a szabadsága alatt.

"Az biztos, hogy Siófokon töltünk egy hetet a barátokkal, jó sokan leszünk, mindenki hoz ismerősöket is, nagy lesz a társaság. Csak lazítani fogunk, városnézés és kirándulás nem lesz, inkább a parton fekszünk és jókat eszünk majd" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.