Kamerát kapott mellei közé Hosszú Katinka

Forrás: Instagram/ Hosszú Katinka -
Iron Lady kamera Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akciókamerát szereltek fel Hosszú Katinkára. Vajon mi készül?

Hosszú Katinka izgalmas dolgot művel. A ráerősített kamera segítségével levideózhatja, mi történik a vízben, mikor ő úszik.

Forrás: Instagram/ Hosszú Katinka

A rajongók közül azonban mégis arra voltak a legtöbben kíváncsiak, honnan van Katinka szuper úszódressze.

Nem véletlen, hogy Katinka ennyire csodálatosan néz ki. Az edzés mellett a táplálkozásra is nagyon odafigyel. Ha kíváncsi vagy, mit eszik, olvasd el ITT!

Ezen a fotón minden egyes izmát szemügyre veheted.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
"A férfiak egoharcot vívnak a súlyzókkal" - Schönekker László testépítőt faggattuk a tökéletes férfitestrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-schonekker-laszlo-testepito-fitneszes-edzes-es-eletmodtippjei.htmlSchönekker László 12 éve ismerkedett meg a súlyzók világával, és ez a szerelem azóta is tart. A közel két méter magas, 27 éves férfi testét elnézve egészen biztos, hogy ő tényleg tudja, hogyan is kell formálni, építeni az izmokat. Edzésről, életmódról és tipikus hibákról faggattuk a magyar bajnokot. Ez Zsír!OrigoBerki Krisztián krisztusi pózban gyúrt: Nem semmihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-berki-kirszitan-a-tv2-musorvezetoje-krisztusi-pozban-edzett.htmlA TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor kőkemény edzésbe lendül, és úgy pózol, mintha keresztre feszítették volna.Ez Zsír!--150 kilót fogytak, hogy át tudják ölelni egymást az esküvőnhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-150-kilot-fogytak-hogy-at-tudjak-olelni-egymast-az-eskuvon-vegul-szakitottak.htmlA 40 éves Shane Graves és a 32 éves Marissa Schnell nagy fogyásba kezdett, hogy egymást átölelve tudjanak táncolni az esküvőn. A 90 napos fogyókúra során azonban szerelmük is elfogyott.Ez Zsír!ThinkstockA lehetetlen lehetséges! Tanulj meg velünk kézenállni!http://www.life.hu/ez-zsir/20150713-jogaiskola-a-kezenallas-megtanulasa.htmlNemrég egy balatoni strandon, pár méterre tőlem, a szerencsére nem túl zsúfolt fövenyen egy huszonéves srác lendült fel kézenállásba és gyalogolt néhány métert a tenyerén, majd besöpörve a csodáló pillantásokat, könnyedén továbbállt. A henyélésből kizökkentett strandolók még hosszan méltatták a jelenetet. A fiú nem volt kifejezetten jóképű, de az egész lényéből sugárzó önbizalom és egészség ezt nemhogy feledtette, hanem kifejezetten megszépítette. Ezt teheti velünk is a kézenállás!Ez Zsír!ThinkstockÍgy néz ki a világ legizmosabb tűzoltónője - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150713-tuti-hogy-ilyen-izmos-tuzoltonot-meg-nem-lattal-fotok.htmlCharlotte Anderson egy olyan testépítő nő, aki a hétköznapokban életeket ment, és hatalmas tüzeket fékez meg.Ez Zsír!--"Szeretem a hurkáimat" - Demi Lovato szexi képpel tett vallomásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-demi-lovato-amerikai-enekesno-bevallotta-szereti-a-hurkait.htmlA botrányhős énekesnőnek, aki néhány évvel ezelőtt még bulimiájáról vallott, mára úgy tűnik, sikerült megbarátkoznia alkatával. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.