Csodás bikinialakot villantott a 47 éves Kylie Minogue

Forrás: Instagram/Kylie Minogue -
Vakáció Olaszország Kylie Minogue tengerpart nyaralás bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy alig pár év híján 50 éves lesz a popénekesnő, aki ma is ugyanolyan fantasztikus formában van, mint 20 évvel ezelőtt!

Simán letagadhatna jó pár évet a korából Kylie Minogue. Az immár 47 éves popsztár jelenleg az olasz tengerparton tölti jól megérdemelt jachtos pihenését, amelyhez két jó barátja, a Dolce & Gabbana tervezőpárosa is csatlakozott.

Forrás: Instagram/Kylie Minogue

A nyaralás pillanatait közösségi oldalán is szívesen megosztja, legutóbb például éppen az itt is látható, tengerbe ugrás előtti bikinis fényképét tette közzé Instagramján.

Kylie éppen a múlt hónapban viccelődött egy magazinnak adott interjújában karcsú, mégis formás alakjának titkáról: elmondása szerint az egész életében viselt magas sarkúk az okai, hogy olyan a feneke, amilyen.

Uhh! Bekékült Kylie Jenner haja!http://www.life.hu/trend/20150710-kylie-jenner-haja-bekekult.htmlA celebnő nagyon meglepő új frizurával állt elő: kékre festette sötét színű haját.Trend--Ezért a nagymamaruháért fizetett félmilliót Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150714-rihanna-stilust-valtott-es-nagymamaruhaban-setalgatott.htmlNem ezt szoktuk meg az extravagáns énekesnőtől, aki a minap egy otthonkára hajazó, virágmintás darabban lépett New York utcáira, melyért tetemes összegett fizetett. Trend--Így nézett ki Kylie Minogue a 80-as években!http://www.life.hu/trend/20150605-kylie-minogue-a-80as-evekbol-posztolt-bajos-fotot.htmlA 47 éves Kylie Minogue fiatalkori képet posztolt Instagram oldalára. Az ausztrál énekesnő a 80-as években készült fotót tett közzé.Trend--Így vágott vissza Serena Williams a testén élcelődő trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20150713-serena-williams-csodaszep-estelyiben-vagott-vissza-a-testen-elcelodo-trolloknak.htmlA világelső teniszezőnő gyönyörű estélyi ruhában jelent meg a wimbledoni teniszmérkőzés díszvacsoráján - néhány nappal azután, hogy Twitteren "férfiasnak" titulálta a testét egy rosszindulatú felhasználó. A vitába Harry Potter írónője, J. K. Rowling is beszállt.Trend--Felismerhetetlenné vált Kylie Minougehttp://www.life.hu/trend/20150411-felismerhetetlenne-valt-kylie-minouge-egy-fotozas-kedveert-valtozott-at.htmlKylie Minogue a minap az Instagram oldalán osztott meg egy fotót azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehet ez a nő.TrendOrigoTrenddiktátor lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20150708-gyorgy-herceg-sarolta-hercegno-keresztelojen-viselt-osszeallitasat-elkapkodtak.htmlAlig 2 éves, máris divatot teremtett Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia, György.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.