Rubint Réka fogyás Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Schobert Norbi sajtótájékoztatóján járt. A rendezvényen természtesen ott volt Réka is, aki elárulta, smink nélkül tölti majd többhetes nyaralását. Megismertünk egy fiút is, aki 80 kilót dobott le Norbi segítségével. 

Fesztiválszex élményeiről beszélt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20150716-fesztivalszex-elmenyeirol-beszelt-pasztor-anna.htmlAz EFOTT-on faggatta Pásztor Annát fesztiválozási szokásairól Németh Máté a Life.hu nagyszájú riportere. Az énekesnő őszintén vallott férfiakról, fesztiválszexről és vágyairól. Ahogy fogalmaz: szerencsére nőből van, és imádja a férfiakat... TV + Sztárok--Többmilliós veszteség érheti Király L. Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20150716-tobbmillios-veszteseg-erheti-kiraly-l-norbit.htmlLevelet kapott Király L. Norbi. Az X-Faktor egykori énekesét a bank szólította fel, vagy befizet egyösszegben egymillió fointot vagy odaveszik lízingelt autója. TV + Sztárok--Szakított párjával az RTL Klub sztárja http://www.life.hu/sztarok/20150716-szakitott-parjaval-az-rtl-klub-sztarja-a-szelfi-szereploje-greta.htmlBármennyire is rendbe akartra hozni házasságát a csinos híresség: úgy tűnik, nem sikerült megoldaniuk a problémáikat. TV + Sztárok--"Gagyicelebeken" akadt ki Majka - A Facebookján tette közzé véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-facebookjan-tette-kozze-velemenyet-a-celebekrol-majka.htmlAhogy megszokhattuk: Majka ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az ugyan nem derül ki, hogy mi késziette pontosan a poszt megírására, de a véleménye finoman szólva is markáns. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKözösen pózol Aurelio exe, Zsófi és VV Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20150706-kozosen-pozol-aurelio-exe-zsofi-es-vv-dora.htmlÚgy tűnik, nincsen harag Aurelio korábbi partnere VV Zsófika és jelenlegi barátnője VV Dóri között. A lányok ugyanis a legnagyobb egyetértésben néznek a fényképezőgép kamerájába. TV + SztárokOrigoTársra vágyik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-tarsra-vagyik-liptai-claudia-de-nem-mindenaron.htmlA gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.