Micsoda luxus! Cserpes Laura tudja, hol érdemes edzeni

Forrás: Facebook/Cserpes Laura -
luxus Cserpes Laura kilátás bodyart Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő pazar kilátásban gyönyörködhetett miközben a bodyart edzését tolta.

Cserpes Laura hétvégén ledobta a textilt és hatalmasat ugrott a medence hűs vizébe. Az énekesnő most ugyanarról a gyönyörű kilátással rendelkező balatoni helyszínről jelentkezett be, ezúttal viszont sportolás közben. Laura éppen nyújtógyakorlatokat végzett, amikor a fotós lencsevégre kapta.

Forrás: Facebook/Cserpes Laura

„Jó reggelt bodyart!" – írta a kép mellé Laura.

Schobert Norbi: "Nem szeretnék Tóth Veráról nyilatkozni"http://www.life.hu/ez-zsir/20150716-schobert-norbi-fitness-edzo-kudarcot-vallott-toth-vera-enekesnovel-amikor-fogyokurajaban-segedkezett.htmlA fitneszguru számtalan hírességet lefogyasztott már, de sajnos a Megasztár-győztes énekesnővel nem jutott egyről a kettőre.Ez Zsír!OrigoHódítani akar az RTL Klub sztárja: Hatalmas kihívásra készülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-ketszer-szeretne-atuszni-a-balatont.htmlNyári Dia úgy döntött, kétszer is átússza majd a Balatont, ezért kemény edzésekbe kezdett.Ez Zsír!OrigoBerki Krisztián krisztusi pózban gyúrt: Nem semmihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-berki-kirszitan-a-tv2-musorvezetoje-krisztusi-pozban-edzett.htmlA TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor kőkemény edzésbe lendül, és úgy pózol, mintha keresztre feszítették volna.Ez Zsír!--A nap képe: fürdőruhában villantotta meg idomait a kerekded színésznő http://www.life.hu/ez-zsir/20150720-rebel-wilson-hollywoodi-szineszno-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlRebel Wilson már többször nyilatkozott arról, mennyire elégedett kerekded formájával, melyet legutóbb fürdőruhában tett közszemlére. Ez Zsír!OrigoHőségriadó! Weisz Fanni bikinialakjától még melegebb leszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150719-weisz-fanni-bikiniben-napozik.htmlKáprázatosan fest bikiniben Weisz Fanni.Ez Zsír!--Egyszerű módszerrel tartja magát formában Csobot Adélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-igy-tartja-magat-formaban-csobot-adel.htmlBár tökéletes az alakja, Csobot Adél is megtesz minden tőle telhetőt azért, hogy így is maradjon. Az énekesnő nem von meg magától semmilyen ételt, helyette valami egészen más, sokkal egyszerűbb módszerre esküszik.Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.