Új hobbija van Sarka Katának: És nagyon szexisen űzi - Fotó!

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata dekoltázs tenisz Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az edzőtermet a teniszpályára cserélte Hajdú Péter felesége. A teniszütő pedig igen jól áll Kata kezében.

Sarka Kata nemrég bravúros eredményt ért el: arany minősítést kapott első Fit Balance versenyén. Most azonban új pályán próbálja ki magát a sztár, aki még szexi dekoltázsát is bedobta a teniszedzéshez.

Sarka Kata Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Új hobbi, új sport az életemben! A konditerem mellett ezentúl a tenisz lesz a másik sportom! Ha van egy kis szabadidőd, töltsd hasznosan„ – írta a kép mellé Kata.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/tolvai-reni-az-ez-zsirban-TUbxIkSys9oLi6m7
Hosszú Katinkától tátva maradt a szánk - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hosszu-katinka-uszonorol-fantasztikus-edzes-kozben-keszult-fotot-talaltunk.htmlAz úszóbajnoknak minden izma megfeszül azon a fotón, amelyen megmutatta, milyen, amikor egy Iron Lady edzésbe lendül.Ez Zsír!--Cinthya Dictator kockahasra gyúr http://www.life.hu/ez-zsir/20150720-cinthya-dictator-fotoslany-az-edes-elet-sztarja-kockahasra-gyur.htmlA fotóslány edzés közben, szexi szerelésben mutatta meg tökéletes alakját.Ez Zsír!--Micsoda luxus! Cserpes Laura tudja, hol érdemes edzenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-cserpes-laura-enekesno-luxuskornyezetben-edzett-a-balatonon.htmlAz énekesnő pazar kilátásban gyönyörködhetett miközben a bodyart edzését tolta.Ez Zsír!--Berki Krisztián krisztusi pózban gyúrt: Nem semmihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-berki-kirszitan-a-tv2-musorvezetoje-krisztusi-pozban-edzett.htmlA TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor kőkemény edzésbe lendül, és úgy pózol, mintha keresztre feszítették volna.Ez Zsír!--Futni jelentős súlyfelesleggel? Címlapon lehet, de mi a helyzet a valóságban?http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-a-womens-running-magazin-cimlapjan-a-plus-size-modell-erica-schenk-edz.htmlFutni csak azoknak lehet, akik vékonyak, izmosak, és nincs rajtuk súlyfelesleg? Sokak szerint igen, a Women's Running magazin azonban pontosan nekik mondott ellent azzal, hogy legújabb címlapján a plus size modell Erica Schenk látható futás közben. A koncepció remek, de tényleg érdemes ekkora súlyfelesleggel épp ezt a sportot választani?Ez Zsír!ThinkstockEgy anya vallomása képekben! Így változott meg a teste szülés után!http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-a-ketgyerekes-anya-szerint-normalis-ha-szules-utan-nem-lesz-rogton-lapos-a-hasunk.htmlMiután világra hozta második gyerekét, Julie Bhosale fotókkal dokumentálta a teste változásait, hogy megmutassa nőtársainak: természetes, ha nem lesz rögtön lapos a hasunk szülés után.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.