Dér Heni igazi izompacsirtává gyúrta magát - Fotó!

izom test nyaralás Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő régebbi nyaralásáról osztott meg igencsak sportos fotót, amelyen látszik, milyen izompacsirtává gyúrta magát az elmúlt időszakban.

Ahogy a Life.hu is megírta: hatalmas izmokat, széles hátat, szóval fitneszmodellhez méltó testet gyúrt magának az énekesnő, akinek az utóbbi időben nagyon megváltozott a külseje - ezt most egy nyári fotón is megvillantotta. A kép mellett pedig azt is kifejtette, mennyire hiányzik neki edzője.

Forrás: Origo

„Andi! Még csak 3 napja vagy távol, de máris hiányzik az edzés” – írta a kép mellé Heni.

Dögös test a sztárok tippjeivel

Dér Heniről jól tudjuk, hogy imád edzeni, és ez meg is látszik rajta: a teste izmos, szálkás és szexi. Az énekesnő a Life.hu-nak elárulta edzéspraktikáit.
Mi történik, ha 50 kilót fogysz? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150730-50-kilo-fogyas-utan-igy-nez-ki-egy-no-teste-erre-kell-figyelni-a-szakertok-szerint.htmlNaponta olvasunk inspiráló történeteket olyan nőkről és férfiakról, akiknek egy jelentős fogyás után megváltozott az életük: kivirágzott a párkapcsolatuk, helyreállt az önbecsülésük, és számtalan elismerést kaptak a környezetüktől. De mi a helyzet valójában? Hogy néz ki egy női test 50 kiló fogyás után? Azt leszögezhetjük: nem úgy, mint egy Victoria's Secret modellé. Elna Baker történetét érdemes elolvasni mindenkinek, aki fogyszi szeretne akár kevesebbet, akár többet a közeljövőben. Ez Zsír!OrigoRúdtánccal nyerte vissza alakját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150730-rudtanccal-nyerte-vissza-alakjat-katalin-hercegne.htmlAhogy már megírtuk, a királyi palota egyik testőre abból űz sportot, hogy az uralkodó család titkait kiszivárogtatja, ezzel kínos helyzetbe hozva őket. Ez Zsír!--Elvonulás a világtól – pár nap off néha kell!http://www.life.hu/ez-zsir/20150729-elvonulas-a-vilagtol-par-nap-off-neha-kell.htmlSokan érthetetlennek tartják, miért kell időnként teljes csendben és visszavonultságban, meditációval tölteni pár napot. Pedig ahhoz, hogy jobban megismerjük önmagunkat, igenis szükség van a befelé fordulásra, ezt pedig csak csendben, harmonikus környezetben és olyan társakkal érdemes megtenni, akik hozzánk hasonlóan alkalmazkodóak és keresik azt a fajta belső békét, ami egy meditációs elvonulás pár napja után a tudatba költözik. A Life.hu újságírója kipróbálta, milyen egy kis időt távol tölteni a világtól, és fantasztikus élményekkel gazdagodott.Ez Zsír!ThinkstockMa a kockahasak napja van: ÉNB Karola is villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150729-karola-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-a-kondieremben-villantotta-meg-izmos-hasat.htmlAz RTL Klub népszerű sorozatának sztárja edzés közben mutatta meg izmos alakját.Ez Zsír!--Melyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-melyik-magyar-celebno-a-legdogosebb-bikiniben-megmutatjuk.htmlAz szinte már nem is ember, aki nem mutatta meg magát az internet népének legalább egy-két bikinis fotón. A celebek egészen biztosan így gondolják, hiszen idén nyáron is hemzsegnek a közösségi oldalak a bikinis szelfiktől, szexi képektől. Ezért nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk, ki hogy áll a bikinialakkal idén nyáron. Hogy igazságos legyen a verseny, sorozatunk első részében azok a celebnők kaptak helyet, akik modellkednek, a szépségükből élnek, vagy köztudottan sokat foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az alakjuk. Ez Zsír!--Cuki fotó! Gisele Bündchen kislánya anyukájától tanul jógáznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-gisele-bundchen-modell-kislanya-anyukajatol-tanul-jogazni.htmlA jógaimádó szupermodell kétéves kislányával mutatta be a hegytartást. Egyszerűen imádnivalóak együtt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.