Melyik magyar celebnő a legdögösebb bikiniben? Íme, a második kör!

színésznő alakformáló bikini bikinialak alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete megmutattuk, milyen bikinialakkal hódítanak idén nyáron az ismert magyar modellek, műsorvezetők és üzletasszonyok, de a sornak még közel sincs vége: csinos énekesnők, anyukák, színésznők maradtak még bőven a hazai sztárvilágban!

Dobó Kata

A színésznő bikinis fotójától pár hete tényleg elállt a szavunk. Szédületesen jó alakja van, nem igaz?

Forrás: Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala

Ábel Anita

A színésznő rajong a Balatonért, így idén sem maradt el a csobbanás. ITT meg is mutatta, ő hogyan strandol – persze bikiniben.

Ábel Anita egy fehérneműkampányban Forrás: Facebook

Liptai Claudia

A dögös anyuka és műsorvezető is a Balatonon élvezte nemrég a napsütést, ám ő sem egy klasszikus bikinis képpel örvendeztette meg a rajongóit. Igazi bikinis fotó ide vagy oda, Claudia így is nagyon szexi!

Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Ördög Nóra

A szupercsinos, kétgyermekes műsorvezető a családjával élvezte a jó időt Mórahalmon, ott készítette róla férje a következő fotót. Nóra remek formában van!

Forrás: Nánási Pál

Cserpes Laura

A csodaszép énekesnő falatka bikinivel és jókedvvdel védekezett a hetekig tartó kánikula ellen.

Forrás: Instagram/Cserpeslaura

Lola

A fiatal énekesnő Valencia mesés tengerpartján pihent pár hete – irigykedtünk, nem is kicsit!

Forrás: Facebook/Lola hivatalos rajongói oldala

Csobot Adél

A Life.hu fiatal sztárszerzője igazi sellőlány, a fürdőruha pedig világbajnok!

Forrás: Instagram/adelcsobot

Demcsák zsuzsa

Demcsák Zsuzsa bikinialakjára nincsenek szavak. Utálatos dolog ez a genetika, mert ha akarnánk, se lehetnének ILYEN hosszú combjaink...

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Szandi

Az énekesnő tényleg mindig csúcsformában van, így nem csoda, ha nem esik nehezére bikinire vetkőzni.

Forrás: Facebook/Szandi

Dér Heni

Heni hihetetlenül izmos mostanában, de bikiniben azért nagyon jól látszódnak nőies vonalai – például ITT.

Forrás: Facebook/Dér Heni

Kiss Ramóna

A színésznő bikinialakja is megér egy misét. Ramóna élvezi a nyarat, ITT mesélt is arról, hogyan került jó barátságba kolléganőjével, Nyári Diával, aki szintén nagyon csinos fürdőruhában.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

Ki a legcsinosabb bikiniben?

Hűha! Alessandra Ambrosio bikinis fotójától eláll a szavunk is!http://www.life.hu/ez-zsir/20150815-alessandra-ambrosio-modell-nagyon-szexi-bikiniben.htmlMost már biztos: Alessandra Ambrosio nem csak a kifutókon döbbenetesen jó nő. A nyaralós fotói verhetetlenek!Ez Zsír!OrigoTérdfájás ellen jöhet a sport - kezdj neki még ma!http://www.life.hu/ez-zsir/20150813-terdfajas-ellen-a-sport-kell-nagy-amarilla-edzo-is-elmondja-a-velemenyet.htmlA térdfájás az egyik leggyakoribb probléma; az 50 felettiek egynegyede küzd vele, de egyre több fiatalt is érint. Utánajártunk, miért is alakul ki, és mit tehetünk ellene. Ez Zsír!ThinkstockNézegess bikinis világsztárokat a tomboló kánikulában!http://www.life.hu/ez-zsir/20150806-vilagsztarok-bikiniben-kanikulaban.htmlVörös szőnyeg? Felejtsd el: nyáron a sztárok a bikinis fotóikkal halmozzák el a világhálót, mi pedig valljuk be, szívesen leskelődünk, mert keressük a hibákat, és persze irigykedünk is egy sort. A Photoshop nélküli fürdőruhás hírességek és a legdögösebb magyar celebek után most ismét sztárok következnek, méghozzá olyanok, akik mesterien pózolnak a lehető legkisebb ruhadarabokban is. Ez Zsír!OrigoElle Macpherson mindenkit lepipál tökéletes bikinialakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150712-elle-macpherson-egykori-modell-mindenkit-lepipal-tokeletes-bikinialakjaval.htmlAz egykori szupermodellen nem fog az idő - 51 évesen még mindig olyan a teste, mint egy jó karban lévő harmincasnak. Ez Zsír!--Kit érdekel a vihar, ha láthatjuk Rihannát bikiniben?http://www.life.hu/ez-zsir/20150802-rihanna-enekesno-bikiniben-pozol.htmlNem olyan karcsú, mint Heidi Klum, és nincsenek olyan tökéletes mellei, mint Emily Ratajkowskinak, mégis örülünk, hogy láthatjuk Rihannát bikiniben. Formás, nőies, és nem fél megmutatni idomait!Ez Zsír!OrigoBritney Spears szuper bikinialakkal dőzsöl Hawaiin-nhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150724-britney-spears-szuper-bikinialakkal-dozsol-hawaiin-n.htmlHol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears komoly súlyproblémákkal küzdött...A világsztár csúcsformában van!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.